Domaine des iles

Het meerrecord van Domaine des Iles staat nog steeds op 66 lbs en het zal niet makkelijk zijn om deze vis weer op dit topgewicht te vangen. Wel is ze al vaak als zestiger op de kant gekomen. Er zwemmen echter meerdere vissen van over de 60 lbs en dit maakt het vissen op Domaine des Iles tot een lust. Daar de recordvissen vooral in voorjaar en herfst op hun top zitten zijn deze periodes vaak al lang van te voren volgeboekt.

Een vis van 60+lbs is werkelijk een levens uitdaging. Vang er eentje en het management viert dit samen met je. Een dikke vissen bestemming. 20'rs, 30'rs, 40'rs en 50'rs zijn hier goed te vangen! Toch blijft het spannend te weten dat iedere run (of meestal enkele piep) een van de 'monsters' kan zijn.

52 Lbs
Carp66
Ddi50
Ddi54
Ddi60
Ddi502
Ddi506 1
Ddi506
Ddi524
Ddi526
Ddi543
Ddi582
Ddi583
Ddi602
Ddi604
Ddi3507
Ddi6201 05
Ddicat1
Ddicat2
Dscf0722
Graham 52Lbs Mai 2008
Jean581
Mirror Carp 61Lb
Mirror
Showpicturebeet


Het meer

Een van de eerste en meest ervaren karpermeren van Noord Frankrijk is Domaine des Iles. Een schitterend parkachtig geheel met fraaie massieve treurwilgen en naar karper ruikend water. Dit water is beroemd voor zijn 60+ karpers en heeft al menig visser doen verbazen. Geen meer heeft meer vaste klanten dan Domaine des Iles. De uitermate luxe bivvy stekken, de meeste met picknickbank en elektra, doen misschien onnatuurlijk aan maar...oh wat is dat prettig vertoeven.  Voor wie nog meer luxe wil, er staan cabins, een heuse lodge aan het Main Lake en op de Back Lake kunt u zelfs een enorme gloednieuwe blokhut huren.

Op de luchtkaart kunt u goed zien waarom dit complex Des Iles heet, 'van de vele eilandjes'. Een heus karperparadijs. Het 5 hectare "Maine lake" is het water dat de massale vissen herbergt. Het is een oeroud water en zeer gezond. Mainlake bevat 12 stekken welke zijn geupgrade met picknichtafel en electra.

Het Back lake, ongeveer 1 a 2 hectare,  geeft ruimte voor maximaal 6 vissers maar is bedoeld voor groepen die de lodge willen huren. Grote lelyvelden sieren dit water. Veel obstakels maken het vissen er interessant. Het visbestand is goed, kent enkele goede dertigers en in ieder geval 1 veertiger en er zwemmen enkele dikke graskarpers.

Arial3
Back3
Bench1a
Ddi088x01
Ddi088x02
Ddi088x03
Ddi088x04
Ddi088x06
Domainebacklake
Out001
Out006


Accommodatie

Domaine des Iles kent diverse goede accommodaties voor een uitstekende vakantie al dan niet met gezin of vriendengroep. Eenvoudige Cabins, een beste lodge (blokhut) aan het 'Main Lake', en een gloednieuwe luxe lodge aan het 'Back Lake' dat volledig kan worden afgehuurd voor uw gezelschap.

Back lake lodge is een luxe Chalet pal aan het water. Met vier man en eventueel aanhang mee, heb je hier een uitstekend feest! De faciliteiten zijn de beste. Met grote slaapkamers en een hete douche, een goede keuken en zitkamer heeft u alle comfort. Stel u toch eens voor, vanuit de zithoek of veranda naar uw hengels turen of een run krijgen tijdens het TV kijken.

De Main Lodge is inmiddels al een begrip op DDI. Immers heeft menigeen van uit deze stek de grootste vissen gevangen. Een klein kanaaltje scheidt het huisje van het meer. Het is dus een must om de bivvy mee te nemen en deze naast de hengels te zetten, voor het beste resultaat (1 piep is hengel pakken). Blijf altijd bij je hengels. De afstand van de voordeur tot de hengels is overigens enkele stappen rennen.

Er is electra, satelliet TV, een keuken met kookfaciliteiten, een koelkast/vriezer en magnetron. Een douche toiletruimte maakt e.e.a. compleet.

Wie niet te veel geld kwijt wil en toch een dak boven het hoofd wil kan een 'Cabin' huren. Wederom inclusief elecriciteit, een minikeukentje met het hoogst nodige om te koken. Koelkast en magnetron. Er staat een stapelbed en voor sanitaire stops moet je naar het nabij gelegen toiletgebouw. Goed te doen hoor en een uitstekende visstek.

Bench3
Bench4
Ddi Main Lodge Winter
Img 3422
Img 3423
Img 3424
Img 3425
In002
In003
In004
In008
In010
In012
Out002
Out004
Out007
Pick Nick


Info

Grootte: 12 Ha
Afstand vanaf Breda: 300 km
Stekken: 12
Hengels: 3
Bestand: gem. 25 pond, max. 66 pond
Bijvangst: Meerval, graskarper
Boot: Nee, wel voerboot

Prijs per week: € 400,-
Website:
www.domaine-des-iles.com

Boeken

www.thecarpspecialist.nl

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.