Lac 'd Orient

Op 25 meter van het bungalowpark ligt het Lac de la Forêt d´Oriënt met, op ca. 50 meter, de jachthaven. Het Lac de la Forêt d´Oriënt is het karper vis gebied bij uitstek. Natuurlijk kunt u ook rustig op het strand langs het meer vertoeven. Op het meer zijn motorboten niet toegestaan.

Orient is het grootste van de drie stuwmeren en herbergt de zwaarste vissen. Op bovenstaande kaart ziet u in rood waar u de nachtviszones kunt vinden.


Tip, huur een boot en trek er op uit, sportief en avontuurlijk. De nachtviszone voor Mesnil, uw tijdelijke woonplaats, is de drukst beviste en meest populaire stek. Let wel u kunt geen plaatsen via ons reserveren, het is dus zaak om bij aankomst van uw huisje direct naar de receptie te gaan voor informatie omtrent de beschikbare plaatsen.


Accommodatie

Uw woning: 55 m², woonkamer met open haard, zithoek en centrale-verwarming. Open keuken met 3 kookplaten, magnetron en koffiezetapparaat. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Slaapkamer met 1 stapelbed; 2e slaapkamer met 2 één pers. bedden. Steile trap naar 1e etage: 3e slaapkamer met 3 één pers. bedden. Goed onderhouden tuin met zitje en parasol.

Info

Grootte: 2300 Ha
Afstand vanaf Breda: 500 km
Stekken: 12 personen
Hengels: 3
Bestand: 25 pond, max. 70 pond
Bijvangst: Zeelt
Boot: Ja, met electromotor

Website: www.pnr-foret-orient.fr


Boeken

www.visvakanties.nl/

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.