Vallee Lake

Het meer is rijk aan natuurlijk voedsel en telt een bestand van zo'n 400 karpers, waaronder spiegels en schubkarpers tot over de 60 Engelse ponden, graskarper tot 50 pond en meerval tot 70 pond en zelfs steur tot 65 pond. Er wordt tevens goed aandacht besteed aan het roofvis en voorn bestand hetgeen de biomassa in het meer gunstig beïnvloed.

Sinds de opening, seizoen 2005, hebben veel gasten sessies gedraaid met meerdere grote vissen in een enkele week. De beheerder helpt uitstekend en geeft advies hoe en waar te vissen. Een baitboat is hier, als op vele moeilijkere wateren een enorme pre.

Diverse andere soorten vis bewonen het meer.Zo is iedere run een heuse verrassing en sommige van deze verrassingen zijn waar iedereen voor heeft gekozen...!

Fish14
Fish29
Fish36
Fish42
Fish45
Fish51
Fish59
Fish64
Fish92
Fish95
Fish98
Fish107
Fish108
Fish116
Fish121
Fish141
Fish148
Fish211
Fish217
Fish285
Large Cimg0549

 

Het meer

Noord Frankrijk, Normandie om precies te zijn, is de lokatie van dit verbluffende water. Niet ver van de kust gelegen, ietwat uit de wind door de ligging in een dal en beschut door dichte bebossing, is het meertje van Vallee Lake een mooi rustig visplekje op niet al te lange rij afstand. Kortom ook zeer geschikt voor een weekendje of midweek.

Niet ver van het dorp Blangy-sur-Bresle, met supermarkt, winkels en restaurants, heeft Vallee Lake alles te bieden wat voor een visvakantie nodig is. Tezamen met de schitterende, te huren, huisjes aan de waterkant is ook de gezinsvakantie hier snel geregeld, als er tenminste nog plaats is..

Vallee Lake telt 5 hectare, liggend in een uiterst rustige omgeving. Wel dient te worden gemeld dat een goederentreintje soms met pijn en moeite het meer passeert maar dan is de rust ook weer snel weergekeerd. Het meer beschikt over voldoende stekken en er is ruimte voldoende voor iedere visser. Het bodemverloop is uitdagend met veel kuilen en taluutjes. Er liggen een aantal interessante obstakels, wier en leliebedden om tegenaan te vissen. In de hoog zomer kan het vissen worden bemoeilijkt door wier echter worden hier maatregelen tegen genomen ter bestrijding. 

Lake1
Lake2
Lake3
Lake4
Lake5
Lake6
Lake7
Lake8
Lake9
Lake10
Lake15
Lake16
Lake21
Lake22
Lake23
Lake25
Lake27
Map

 

Accommodatie

Deze goed verzorgde sanitaire voorzieningen zijn inbegrepen in de prijs. Keurige toiletten en douches zijn aanwezig en ook een vers water tap en electriciteit zijn aanwezig. Ook de veilige parkeerplaats is binnen de hekken. Het sanitair is schoon echter wordt de vissers vriendelijk verzocht dit zo te houden. Roken of afwassen van de vaat is niet toegestaan in het toiletgebouw.

Precies aan de andere kant van de grote lodge ligt de cabin. Eenkeurige vierpersoons accommodatie met eigen visstekken voor de deur. Hier zijn geen douches, er is geen water, u maakt gebruik van de overige faciliteiten.

Acco1
Acco2
Acco3
Bbq240x180
Cabin Front
Cabin Kitchen
Cabin Side Vieuw
Clubhouse240x180
House
Shop
Shop240x180
Shop240x180 2

 

Info

Grootte: 5Ha
Afstand vanaf Breda: 390 km (route)
Stekken: 10 x 1/2 personen
Hengels: 3 hengels
Bestand: gem. 22 pond - max. 52 pond
Bijvangst: Graskarper, meerval, steur
Boot: Nee, wel voerboot

Prijs: € 380- per week
Website: www.valleelake.com

Regels

• Maximaal 3 hengels
• Geen alleen gelaten hengels
• Gebruik semi fixed safety of running rigs
• Er mag niet gezakt worden
• Gebruik van onthaakmat, klinik en pvc weegzak verplicht.
• Geen gevlochten hoofdlijn
• Niet met boten op het water (behalve voerboten) en niet zwemmen
• Geen honden

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.