Frank Avezaat

Eindredacteur | Eigenaar CarpFeeling
Frank Avezaat kwam ter wereld in 1985 in het mooie Zeist. Hij viste al vanaf kleins af aan en vooral snoeken werden in eerste instantie het leven zuur gemaakt. Rond zijn 12e levensjaar begon voor hem de start van het karpervissen. Niet lang daarna hield hij het vissen op andere vissoorten op de achtergrond. Nu ruim twee decennia later is het nog steeds karper wat Frank zo bezighoudt. Toch is tijd voor Frank ook de grootste vijand waardoor hij effectief moet omgaan met de beschikbare uurtjes. 

Edwin Stoffels

Programmeur | Auteur
Edwin Stoffels is geboren in 1978 in het Zeeuwse Hoek. Zijn vader was de grote motivator om te gaan vissen op karper. Voordat Edwin werd geboren, was zijn vader al een fanatiek karpervisser en zo werd deze mooie hobby met de paplepel ingegoten. Toen Edwin op eigen kracht ging karpervissen liep dit samen met de introductie van de alom bekende boilie. De revolutie van de boilie zorgde wellicht voor meer vangsten maar ook voor meer hengeldruk op zijn thuiswater, waardoor hij de kleinere putten verkoos waar meer karper zwom.

Tom Lenters

Auteur
Tom Lenters kom uit het bouwjaar 1972 en is vader van twee kinderen. Hij vist al vanaf zijn 5e levensjaar en had het trucje al snel onder de knie. Op zijn 6e won hij het jeugdkampioenschap vissen in Doetichem en de jaren erna maakte hij het velen vissen knap lastig. Op zijn 14e begon de interesse te komen voor karper door een vangst op de korst door een maatje van hem. Op zijn 15e verjaardag werd hij verblijd met zijn eerste karperhengel van het merk D.A.M. met daaronder een heuse Sigma. De vrijbrief voor het belagen  van karpers aan het oppervlak! 
Bob is geboren in 1975 en opgegroeid in het dorpje Bunnik, vlak bij de stad Utrecht. Als kind was hij al een enorme waterrat en buitenmens. Zijn vader leerde hem zo rond zijn 6e de beginselen van het witvissen met de vaste stok op stilstaand en stromend water.  In de jaren tachtig vond je Bob aan het water met de hengel of op het water met de surfplank. Na zo’n 15 jaar lang alleen maar gevist te hebben op wit- en roofvis kwam Bob’s kantelpunt. Halverwege de jaren negentig werd hij meegesleurd in het wereldje van boilies maken, voorvoeren en Frankrijk trips. In het begin van de zero’s begon hij met het vissen voor een aasimporteur wat hem al snel het commerciële wereldje van de hengelsport in sleepte. Van hieraf aan ging het hard en al snel verdiende hij zijn brood met de hengelsport handel. Eerst als aasimporteur en bijna gelijktijdig bedacht hij het unieke concept 'rubberbootverhuur voor op (vis)vakantie'. Daarna werkte hij als mede-eigenaar van een hengelsportwinkel en nu als beheerder/inkoper/verkoper van een hengelsportafdeling en een kampeertechniekafdeling bij een zeer grote kampeerwinkel in Houten. Het bedrijf Rubberbootverhuur.nl runt hij nog steeds samen met zijn vrouw Jolanda. Sinds 2011 is Bob vader van een pittige jongedame die nu al heel erg geïnteresseerd is in papa’s avonturen aan de waterkant en zij gaat al geregeld met veel plezier mee op familie visvakantie en gilt van blijdschap en trots als papa er vis uit sleurt die groter is dan zij zelf. Bob’s kennis is dankzij zijn jarenlange ervaring in de visserij en in de branche zeer breed en je kunt dan ook van alles verwachten als het om zijn artikelen gaat. Van gedetailleerde technische artikelen tot sfeerverhalen en verslagen. Van korte tips en beschrijvingen tot uitgebreide  reviews en koopwijzers.

Erwin van Hensbergen

Vormgeving | Adviseur
Erwin van Hensbergen zag het licht in 1984 en was als jong ventje al aan de waterkant te vinden. Zoals de meeste karpervissers begon ook hij met het vangen van voorntjes waarna hij de stappen doorliep die hem uiteindelijk karpervisser maakte. Het laatste zetje gebeurde in Elburg waar hij als tiener al diep onder de indruk was van de mannen in het groen. Het zien vangen van zo'n karper uit de grachten van Elburg was het begin van een lange carrière als karpervisser. Niet lang daarna kocht hij dan ook zijn eerste karperhengel en maakte hij het de karpers uit de gracht knap lastig.

Wesley de Wit

Auteur
Wesley is geboren in 1992 en was vijf jaar later groot genoeg om zelf een hengel vast te houden. Zijn vader nam hem toen mee naar de waterkant, waar hij snel evolueerde tot een vissertje dat de hele dag achter de voorntjes, baarsjes, brasems en andere vissen aan zat. Na het krijgen van zijn eerste werphengel duurde het niet lang voor hij ontdekte dat er ook grotere vissen rondzommen in de wateren. Zijn vader vertelde hem dat dit karpers waren en hielp hem om zijn eerste karpers te vangen. Zoals bij ons allemaal was Wesley vanaf dat moment verkocht aan de karpers.
Willem den Deurwaarder is geboren in 1986 en woont in het mooie Axel in Zeeuws-Vlaanderen. Hij woont daar samen met zijn vrouw en 2 dochters. In het dagelijks leven werkt Willem voor de overheid en hij doet dat vooral met tijdens onregelmatige diensten. Dit geeft hem het voordeel dat hij op tijdstippen kan vissen waarop anderen niet kunnen. Heel veel vistijd is er vaak niet, maar hij besteedt zijn uren vaak doelgericht of gaat op stap met de penhengel. 

Ruud Roedolf

Auteur
Ruud Roedolf geboren in het najaar van 1987, in Ridderkerk een dorpje onder de rook van Rotterdam. Het sportvissen is er al vroeg bij, te lang geleden om het te herinneren. Opgevoed in een gezin van vier kinderen, waarvan drie oudere zussen was mijn vader vastberaden eindelijk zijn hengels door te kunnen schuiven. Ik ben zoals elke fanatieke hengelaar begonnen met de voorns tikken met de vaste stok. Al snel volgde de stap naar de werphengel en heb ik elke Nederlandse zoetwatervis wel bevist.
Sam zag het levenslicht een kleine 16 jaar geleden in het altijd zonnige Limburg. Vroeger ging hij vaak er op uit met zijn opa de natuur in en is de liefde voor de natuur er dus met de paplepel in gegoten. Hier werd wel de natuur van een andere kant bekeken en was een ree in schemer spotten hun doel. Nadat op zijn lagere school het vissen booming werd, kocht hij zijn eerste vaste stok en werden de vrije uurtjes aan de waterkant gespendeerd.