Edwin Stoffels

Edwin Stoffels

Edwin Stoffels is geboren in 1978 in het Zeeuwse Hoek. Zijn vader was de grote motivator om te gaan vissen op karper. Voordat Edwin geboren was, was zijn vader al een fanatiek karpervisser en zo werd deze mooie hobby met de paplepel ingegoten. Toen Edwin op eigen kracht ging karpervissen, liep dit samen met de introductie van de alom bekende boilie. De revolutie van de boilie zorgde wellicht voor meer vangsten maar ook voor meer hengeldruk op zijn thuiswater waardoor hij de kleinere putten verkoos waar meer karper zwom.

Ook Edwin maakte in zijn visserij een aantal jaar sabbatical mee. Tijdens zijn puberteit waren het andere zaken die de aandacht verdienden. Dit duurde tot zijn 30ste. Daarvoor was Edwin al vader geworden van 2 kleine waardoor op een dag het vissen toch weer in zijn leven kwam. Zijn oudste zoon wilde meedoen met een viswedstrijd georganiseerd door de school en de plaatselijke hengelsportvereniging van Axel. Het dorp waar hij nu woont. Die avond gezamenlijk vissen was voor Edwin het startschot om zelf weer aan de gang te gaan. Het water had hem gegrepen.

Edwin -stoffels

In eerste instantie was het witvis wat geregeld werd gevangen. Toch probeerde Edwin met een bijleggertje ook andere vissoorten te vangen. Zo belandde er een aantal zeelten in zijn net maar geen karper. Toch waren zijn kinderen zo onder de indruk van de kracht van een zeelt dat het vissen op karper steeds dichterbij kwam. Uiteindelijk werd de karperuitrusting weer aangeschaft inclusief bivvy om ook met de kinderen te kunnen nachtvissen. De familie Stoffels was hooked in carpfishing!

Sindsdien is Edwin regelmatig aan de waterkant te vinden op zowel de dressuurwateren als op de kleinere putten. Het karpervissen neemt hij ook in zijn werk mee. Edwin is Manufacturering IT Architect van beroep en tevens een van de drijvende krachten achter de techniek van de CarpFeeling website. Sinds 2014 werkt hij niet enkel meer achter onze schermen maar schrijft hij ook zo nu en dan een verhaal voor de hoofdsite. Voor de liefhebbers van avontuur, artikelen die zeker de moeite waard zijn!

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.