Lorain Bakker

Lorain Bakker

Lorain zag het levenslicht in 1984 en zoals bij velen van ons was het zijn vader die hem in aanraking bracht met het vissen. Bijna dagelijks werd er tijd doorgebracht aan de waterkant en hij viste jarenlang op witvis, paling en snoek.

Zijn eerste aanraking met het karpervissen kwam pas toen hij op de middelbare school zat. Deze school was omringd met een mooi sierwater vol met lelies. Vaak zag je hier karpers zwemmen die zich dan te goed deden aan het brood dat door andere scholieren in het water werd gegooid. Het eerst opvolgende weekend stond hij dan al vrij snel aan de waterkant, bewapend met een hengel en een zak brood in zijn handen om te proberen zijn eerste karper te vangen. De verwachtingen waren hooggespannen want ze slurpten altijd al het brood op. Het duurde niet dan ook niet lang voor de eerste karper het korstje met de haak en al naar binnen slurpte, waarop hij met een kromme hengel stond. Het drillen van deze vis maakte zo'n indruk op hem dat sinds die dag het karpervirus heeft toegeslagen.

Dit smaakte natuurlijk naar meer en sinds die dag begon hij zich steeds meer te verdiepen in het karperwereldje. Tot op de dag van vandaag is het nog steeds verslavend en probeert hij regelmatig te vissen, maar sinds de komst van een prachtige tweeling is zijn vistijd drastisch verminderd. Dit neemt overigens niet weg dat hij dagelijks met het karpervissen bezig is. Dagelijks wordt het internet afgestruind naar nieuwe artikelen, filmpjes, materiaal en andere karpergerelateerde zaken.

Deze nieuwsgierigheid naar nieuwtjes verwerkt hij onder andere in een nieuwe nieuwsrubriek, genaamd; “CF News Flash”.

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.