Patricia van Waes

Patricia van Waes

Patricia van Waes is geboren in 1984 in Terneuzen, een stadje in Zeeuws-Vlaanderen. In haar familie en direct omgeving waren er tijdens haar jeugd geen vissers te bekennen. Vissers waren dus maar rare mensen die stom naar een dobber zaten te turen. Dit veranderde toen ze Edwin beter leerde kennen. Hij was aan het pennen toen ze een keer per toeval langs reed en dus even stopte. Raar genoeg vond ze het reuze interessant en zaten ze samen te turen naar een pennetje wat langzaam bewoog door het kabbelende water. Die avond werd er niks gevangen, maar achteraf was dit het moment dat ze gegrepen was door het water.

Patricia van Waes met een fraaie zeeuwse schub

Door een toeval wilde haar zoontje een tijdje later ook eens gaan vissen en werden de eerste karpertjes gevangen op een geleende vaste stok op een lokaal watertje voor de jeugd. Dit smaakte naar meer en al snel werden er diverse waters belaagd met de vaste stok. Tijdens een avondje vissen met Edwin werd ook de eerste karper op de onthaakmat gezien. Toen waren de brasems en voorntjes gelijk een stuk minder interessant en werd er een zwaardere feeder aangeschaft. 

Patricia van Waes

Na Edwin en Erik enkele sessies te hebben vergezeld was ze helemaal verkocht aan het vissen. Gezamenlijk hebben Patricia en Edwin 4 kinderen en is het lastig tijd te vinden om te gaan vissen. Als ze het weekend geen kinderen hebben zijn ze dan ook steevast aan het water te vinden. Overdag is ze dan toch graag iets actiever bezig. De feeder gaat dan ook steevast mee en wordt overdag gebruikt om de karpers te belagen.  

Naast de artikelen die de Crew maakt zijn er natuurlijk ook allerlei administratieve zaken die geregeld moeten zoals de boekhouding. Patricia neemt dit soort taken voor haar rekening en schrijft af en toe ook zelf nog een artikel. Een taak die zich vooral achter de schermen afspeelt, maar zeker niet minder gewaardeerd wordt. 

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.