CarpFeeling Investigations introductie

De onderwatercamera’s van Jeffish beginnen inmiddels een begrip te worden in de karperscene en dat is natuurlijk niet voor niets. Het meekijken op je visstek biedt extreem veel voordelen. Je kunt zien of je stek überhaupt gevonden wordt door de karpers en hebt daarna de mogelijkheid om hun aasgedrag goed in beeld te krijgen. Vanaf welke kant komt de vis aangezwommen, op welke manier azen ze en welke vissen zwemmen er precies?


Jeffrey Brugman zal in zijn CFI column ingaan op zijn bevindingen uit duizenden uren observeren

Doordat de Jeffish camera’s langere tijd onderwater kunnen staan zonder de stek te verstoren is het de perfecte manier om te leren. Ook tijdens het vissen kun je zien waarom jouw haakaas blijft liggen en de voerboilies wel worden weggegeten. Eén van de drijvende krachten achter Jeffish is Jeffrey Brugman. Hij heeft duizenden uren achter de beeldschermen doorgebracht en doet dit nog steeds op vrijwel dagelijkse basis. Als er iemand veel kan vertellen over het gedrag van de vis op een (voer)stek dan is hij het dus wel.

We zijn als CarpFeeling dan ook verheugd om Jeffrey te verwelkomen als vaste blogger op de website. Hij zal maandelijks in zijn column CarpFeeling Investigations (C.F.I.) zijn bevindingen met ons gaan delen en doet dat (uiteraard) met ondersteunende videobeelden die zijn opgenomen met de onderwatercamera’s. Het belooft dus een zeer leerzame column te gaan worden en om jullie alvast kennis te laten maken met de kwaliteit van de beelden hebben we hieronder één van de compilaties geplaatst die Jeffish onlangs heeft gepubliceerd. Kijk, geniet en stay tuned!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.