Het gaat goed met CarpFeeling!!

Na bijna 3 jaar hard zwoegen zijn we 2 maanden geleden eindelijk live gegaan en we hadden niet verwacht dat de karpervisser er zo positief op zou reageren! We zijn nog volop bezig met een hoop ontwikkelingen, uitbreidingen en het verhelpen van kleine bugs. Maar daarna gaat CarpFeeling echt knallen!

We hebben namelijk grote plannen met CarpFeeling. Voor we hier mee begonnen, zijn we op zoek gegaan naar iets waarmee we ons duidelijk konden onderscheiden. Dat is ook nodig als je wil dat het een goede karper site wordt. Er zijn er immers al zo'n 10 000. We hebben ons vooral gericht op de community en het gevoel dat vissen bij de meeste van ons op roept. Dus sfeer en het gebruik van mooie foto's is erg belangrijk. Verder willen we een heel hoge nieuwswaarde hebben, verschillende terugkerende items en dat je gemakkelijk alles over onze hobby kunt vinden op één site. Je hebt zo elke dag wel een reden om terug te komen op CarpFeeling! Het moet dus gewoon leuk worden. Veel discussies, leuke nieuwtjes, reviews, leuke filmpjes, enz.

We zien tegenwoordig ook heel veel karper sites die vol staan met reclame. Het is te begrijpen dat de webmasters dit doen (het moet ook betaald worden), maar wij willen hier een stuk discreter mee omgaan (we zijn tenslotte geen reclame uithangbord). Dus niet meer dan vijf relevante banners per pagina. Je wordt dus niet gek van het geknipper, maar ziet alleen maar banners die iets te maken hebben met het onderwerp (zodat je er ook wat aan hebt).

Wij willen met CarpFeeling ons over een half jaar kunnen meten met de grotere karper sites van Nederland. Dit kunnen wij alleen bereiken met jou als bezoeker! Hoe meer mensen wij op de site ontvangen, hoe sneller CarpFeeling zich zal ontwikkelen.


In de loop van de tijd zullen er nog veel meer van dit soort nieuwe toevoegingen op de site komen en wij hopen dat we je nog veel vaker terug zullen zien op de site!

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.