Lillian & Lillian

Lillian en Lillian, mijn 2 grote vriendinnen staan mij al jaren bij. In regen en kou, in goede en slechte tijden. Dit jaar worden ze 15 jaar oud. Hoe ze het al zo lang met mij volhouden is een raadsel. Voor mij niet om eerlijk te zijn want vanaf het eerste moment dat ik ze vasthield tot het moment van vandaag, doen zij wat ik van ze verwacht. Lillian en Lillian, een Ultimate Team. Een duo wat staat voor zekerheid. Wat recht is recht en soms als het moet ook krom. Ze spelen feilloos in op de situatie ondanks dat ik ze vaak in rare situaties laat bezeilen.

We leerden elkaar een 15 jaar geleden kennen. Het was eigenlijk liefde op het tweede gezicht. Hun broers en zusters waren mij net iets te prijzig en het kleine beetje zakgeld wat ik had was niet voor hun bedoeld. Het werden Lillian en Lillian en ondanks dat hun zus wel erg mooi was, was ik toch een trots ventje zo met mijn nieuwe vriendinnen! Ik weet nog goed hoe goed ik ze verzorgde! Ik pakte ze netjes in als ik met ze op pad ging, poetste het vuil van ze af als ze vielen. Toch loopt iedereen wel eens een krasje op en zo ook hun. Het eerste ongelukje was het ergste. Wat was ik ervan kapot! Toch heelt de tijd velen wonden en zo niet, dan kan je er toch niets aan doen. Een doekje tegen het bloeden hielp bij hun helaas niet.


Met Lillian & Lillian in Frankrijk in 2008


Jeetje wat ben ik vaak met ze op vakantie gegaan. We hebben samen de natuur gezien in België, Duitsland en zelfs Frankrijk! In die 15 jaar hebben we heel wat meegemaakt en ervaring opgedaan. Ze waren erbij toen ik die dikke spiegelkarper wist te vangen. Zij waren erbij toen ik met onweer de golven trotseerde in mijn Bart Smit bootje. Zij waren de stok achter de deur als ik de handdoek in de ring wilde gooien maar ook de speer op het moment dat het even allemaal niet wilde. Ze waren er altijd voor mij en ik voor hun als dat nodig was.


Samen in Nederland in 2009


2012 was een naar jaar voor Lillian. Ze verloor een oog. Het gebeurde in een onbewaakt moment. Een ongelukje zit vaak in een klein hoekje zeggen ze en dat klopt ook! Lillian zat vast achter een tak en ik wilde haar lostrekken. Natuurlijk was ik weer veels te lomp en zo schoot haar oog door toedoen van een uitstekende tak er zo plots uit. Wat was dat even schrikken zeg! Gelukkig zag ze alles nog in meervoud en kon de dokter haar oog weer herstellen. Ze had wel wat krasjes opgelopen maar goed, dat was zo erg nog niet.


Lillian


Lillian en Lillian, mijn trouwe vriendinnen. Tezamen zijn wij het Ultimate Team. Ondanks oud en versleten, nog steeds in topvorm. Hopelijk gaan we snel weer samen op pad,  mogen ze getuigen zijn van euforie en scheldkanonnades, mogen ze getuigen zijn van plezier en succes. Hoe dan ook hoop ik dat we samen nog veel mogen beleven. Ik zal ze binnenkort weer eens in het zonnetje zetten denk ik!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.