Prettige feestdagen!

Vandaag is het kerst. Een witte kerst waarvan velen altijd gedroomd hebben. Het ideaalbeeld wat clichématig elk jaar in onze hoofden opdoemt. De komende dagen worden momenten om terug te kijken op het afgelopen jaar. Om je dierbaren om je heen die je liefde geven bij je te hebben en zo gezamenlijk  een fijne periode te beleven. Vandaag is het kerst. Een moment om gedurende het naderende einde terug te kijken op een bewogen en enorm succesvol jaar CarpFeeling. Het was een prachtig jaar met prachtige momenten waarbij we velen nieuwe leden hebben mogen ontmoeten.

2010 was het opkomende jaar voor ons. De stijgende lijn van 2009 konden we doorzetten en de groei was ongekend. Door de velen inspanningen van een ieder van ons, de prachtige onderwaterbeelden, en de fijne omgang met jullie leden op het forum, was de voldoening daarom nog groter en zijn we nog enthousiaster om door te gaan met ons doel. We zullen dan ook vol frisse moed en een barrowbag vol met verse ideeën het nieuwe jaar binnenwandelen om jullie te blijven voorzien van de laatste nieuwtjes, technieken, CarpComics en films.

Zoals elke website ligt het succes uiteindelijk bij jullie leden. Wij willen dan ook via deze weg jullie enorm bedanken voor jullie tomeloze inzet dit jaar en het respect wat jullie voor elkaar hebben gekregen. Jullie enthousiasme heeft uiteindelijk het forum gekleurd en gemaakt zoals het is. Iets wat een ieder van ons enorm kan waarderen! Ook willen we de sponsors bedanken voor hun bijdrage dit afgelopen jaar. Zonder jullie was zoveel niet mogelijk geweest en hadden we nooit kunnen bereiken wat we hebben gedaan. We hebben met zijn allen dit jaar, leden, crew en sponsors, een wereldprestatie neergezet. In een jaar behoren tot één van de topsites van de BeNeLux. Bedankt!

Wij wensen jullie hele fijne feestdagen


Veel plezier de komende dagen! Laat de boilies even staan en wissel ze om voor kerstballen of oliebollen. Ga over op de wijn of bubbels, laat het je goed smaken! Stop je molens voor even in het vet en haal je schaatsen uit het vet. Voor even mogen we weer mensen zijn. Als verwilderde neanderthalers aan de waterkant zitten, zullen we beslist met zijn allen in 2011 voldoende gaan doen!

Prettige feestdagen en tight Lines voor 2011 gewenst,

CarpFeeling Crew

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.