Even buurten bij Fauna Hengelsport

Afgelopen zaterdag 1 april was het dan zover, de feestelijke heropening van Fauna Hengelsport in Raamsdonksveer. De winkel die voorheen de ruimte moest delen met de diervoeder afdeling heeft nu de gehele vloer oppervlakte gebruikt voor hengelsport. De winkel heeft nu een totale oppervlakte van 2200m2 aan hengelsport artikelen.

Fauna Hengelsport 2.0
Fauna Hengelsport 2.0

Dat de mensen van Fauna Hengelsport er alles aan gedaan hebben om het een feestelijke opening te maken voor iedereen was duidelijk te merken. Zo was er voor de kleintjes genoeg vertier met een springkussen en een ritje op een kameel, werd er popcorn uitgedeeld en is er zelfs een speciale kinderhoek ingericht, waar de kleintjes zich kunnen vermaken. Ideaal voor vaders die oppasdienst hebben en rustig hun nieuwe visgerief willen uitzoeken.

Geen oppas? Geen probleem!
Geen oppas? Geen probleem!

Ondertussen werden alle bezoekers getrakteerd op een hapje en een drankje en konden zij met hun vragen terecht bij de diverse sta tafels, waar de vertegenwoordigers stonden om meer informatie te geven omtrent hun visserij en gebruik van hun artikelen. Diverse win acties waren in touw gezet en natuurlijk waren er scherpe aanbiedingen te vinden.

De vertegenwoordigers van de grote merken waren natuurlijk aanwezig voor voorlichting en een geintjeDe vertegenwoordigers van de grote merken waren natuurlijk aanwezig voor voorlichting en een geintje

De winkel is ingedeeld in diverse blokken die weer verdeeld zijn in merken. Zo krijg je als bezoeker snel een overzicht en kun je direct op je doel af, of natuurlijk ouderwets rondstruinen. Het aanbod per merk is zeer ruim te noemen en de karpervissers komen hier zeker goed tot hun recht.

De winkel is goed gesorteerd en overzichtelijk ingedeeld
De winkel is goed gesorteerd en overzichtelijk ingedeeld

Zo staan er een twintigtal bivvy’s opgesteld op een overzichtelijk plein, het voordeel hiervan is dat je je nieuwe bivvy niet alleen van de plaatjes kent maar hem in de winkel eens goed onder de loep kunt nemen voordat je tot aanschaf overgaat. Naast tenten staan hier ook diverse stretchers en hengels uitgestald.

Van bivvy...
Van bivvies...

en stretchers...
en stretchers...

naar rod pods...
naar rod pods...

en aas.
en aas.

Het mooie aan de indeling van de winkel is dat je heel compleet en overzichtelijk kan rondsnuffelen bij je vertrouwde merk, FOX, Korda, Nash, JRC, Strategy en nog veel meer hebben hun eigen meters gekregen en dit maakt winkelen makkelijk. Ook is er een aparte ruimte ingedeeld voor al je aas, denk aan Sticky Baits, CC Moore en TTB Baits.

DSC_0029
DSC_0034
DSC_0041
DSC_0042
DSC_0043
DSC_0044
DSC_0050
DSC_0051
DSC_0054
DSC_0056
DSC_0057
DSC_0075
DSC_0080
DSC_0088
DSC_0104
DSC_0117
DSC_0141
DSC_0160
DSC_0165
IMG_3097

Wil je naast het scoren van de nieuwste trends op visgebied ook nog een gezellig uitje ga dan zeker naar Fauna Hengelsport voor een bezoekje. Naast het mega grote assortiment kun je hier terecht voor een hapje en een drankje en is er voor de kleintjes een aparte speelruimte ingericht.

Bezoekadres:
Fauna Hengelsport
Oeverkruid 20
4941 VV, Raamsdonksveer

www.hengelsportfauna.nl

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.