Even buurten bij Hooked.Store

In de News Flash van December vermelde ik al dat er bij in de buurt een nieuwe winkel genaamd “Hooked.store” zijn deuren ging openen. Vandaag was het dan eindelijk zover voor Nicky en Andy en ze konden na maanden lang hard werken de deuren eindelijk openen voor het publiek. Dus werd gisteren de navigatie ingesteld om richting Assenede af te reizen. Ondanks dat ik de landgrens over moet naar België betekend dit maar een ritje van vijftien minuutjes voor mij.

Ik moet wel het kanaal van Gent naar Terneuzen overstekken en zoals gewoonlijk mocht ik weer even genieten van het uitzicht van een passerende boot en werd de reistijd verdubbeld. Toen de navigatie aangaf dat ik er bijna was kon ik de zaak al zien liggen. Al hadden dit de vele auto's aan de wegkant al verraden dat ik er bijna was aangezien de meeste toch wel overduidelijk van vissers waren. Het beloofde dus al druk te zijn in de winkel. Dit was natuurlijk niet geheel onverwacht want de opening ging gepaard met de aanwezigheid van diverse stands. Tijdens het binnen wandelen werden we verwelkomt door een vriendelijke dame die ons wat consumptie bonnen gaf. Voor de innerlijke mens hadden ze dus ook gezorgd.

CC MooreHet indrukwekkende schap van CC Moore

De winkel

Met een oppervlakte van 800 vierkantenmeter is het een flinke winkel, maar deze hebben ze wel erg netjes ingedeeld. Het is een allround viswinkel en dus naast karpermateriaal vind je er ook allerlei feeder, zee en roofvis spullen. Nu heb ik niet direct kijk op dat soort spullen, maar dit leek me ook allemaal enorm uitgebreid en compleet. Naast de winkel staan er ook buiten diverse tenten opgesteld zodat ze optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte. Aan parking is ook gedacht en is dus normaal gezien voldoende plek naast en voor de winkel. Als je de winkel binnenstapt kan je eigenlijk de volledige winkel doorkijken en dus gelijk op je doel afgaan. Als eerste kom je langs diverse rekken met aas. Het indrukwekkende schap van CC Moore steekt er bovenuit en is dus zeker niet te missen.

Attractive BaitsOok het volledige gamma van Attractive Baits is verkrijgbaar bij Hooked.Store

Maar dit is zeker niet hun enige merk en moet het gek lopen wil je er niet iets vinden voor je gading. Een merk wat me wel direct opviel was het Belgische Attractive Baits. Tot op heden kon je deze alleen nog maar verkrijgen via Wim zelf (buitenom een distributiepunt in Nederland), maar met de opening van Hooked heeft Wim er dus ook een distributie punt bijgekregen in België. Als je iets verder loopt kom je langs de hengels wat een behoorlijk uitgebreid assortiment is. Aan de rechterzijde vind je dan de schappen met end tackle. Ook hier zijn bijna alle grote merken te vinden. Nash, PB, Avid, Ashima en ESP zijn enkele van de merken die je hier kan terug vinden.

Aan end tackle geen gebrek.

Vervolgens kan je een trap op naar een verhoging waar diverse grotere items zijn uitgestald. Diverse tenten, stoelen, rodpods, en onthaakmatten vind je hier. Ook hier vind je een scala aan merken zoals Nash, Solar, etc. maar ook Grizly. Iets verderop vind je een scala aan slaapzakken en liggen er ook diverse particles. Deze zijn zowel in kant en klare verpakking als bulk verkrijgbaar. Naast de gangbare zaken vind je hier ook de iets specialere particles zoals lupine. Vervolgens kom je langs de witvis artikelen. Naast een assortiment aan vaste hengels vind je hier ook alle feedermaterialen, waaronder ook een enrom schap van Sonubaits.

Buiten staan er ook diverse bivvy's opgesteld.

In de hoek staan er diverse trolly's in een rek en vind je er ook een grote selectie aan kleding. Nash neemt hier een prominente plek in, maar ook hoodies van Hooked zelf zijn er te vinden. Loop je verder terug naar de kassa kom je langs alle roofvisspullen. Zelfs bellyboten zijn er te vinden. In het middelste gangpad vind je allerlei lugage van diverse merken. Net voor de kassa heb je nog een rek met een groot assortiment aan molens. Bij de kassa vind je ook de rodrests van Solar en een display met zonnebrillen van Fortis. Ook aan de kleinste is gedacht en is er een speciaal hoekje ingericht waar je de kinderen even kan laten spelen terwijl je jij 'even' aan het winkelen bent.

De kids kunnen lekker spelen terwijl jij winkelt.

Opening

Ook vandaag gaan de openingsfestiviteiten nog verder en zijn ze geopend van 10:00 tot 18:00. Heb je dus niks te doen op deze druilige zondag breng dan gerust een bezoekje. Zoals ik in de introductie al vermelden zijn er ook diverse stands aanwezig. Zo is er een stand van CC Moore waar Geert Ooms je van alles kan uitleggen over hun producten waaronder ook de Cork Ball Roller. Ook Carpelicious is aanwezig met diverse teamleden waaronder ook Ronny Geens. Attractive Baits is hier in de buurt geen onbekend merk en het kan dus ook niet missen dat zij er ook zijn. Wim Overloop en diverse andere team leden zoals Tim Puylaert en Mattijs Celie zijn altijd in voor een gezellige babbel en kunnen je alles uitleggen over hun aasrange. Andere stands zijn bijvoorbeeld Carp Whisperer, Avid, Gardner en PB Products.

Geert Ooms demonstreert je graag even de Cork Ball Roller.

Informatie

Adres: Trieststraat 92, Assenede (België)

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag tot Zaterdag: 9:00 – 18:00
Zondag: 9:00 – 13:00

Hengels in overvloed.

Foto's

DSC06912
DSC06913
DSC06914
DSC06916
DSC06917
DSC06918
DSC06919
DSC06920
DSC06921
DSC06927
DSC06932
DSC06933
DSC06935
DSC06938
DSC06939
DSC06940
DSC06943
DSC06944
DSC06945
DSC06946
DSC06947
DSC06951

Conclusie

Ik moet zeggen dat ik het assortiment indrukwekkend vond. Enorm uitgebreid en voor iedereen wat wils. Ondanks het enorm uitgebreide assortiment kreeg ik niet de indruk dat de winkel volgepropt was. Alles staat netjes en is overzichtelijk ingedeeld. Nu ben ik geen wandelende prijslijst, maar ook de prijzen vielen mij op. Deze waren erg laag te noemen en concurreren ze met webshops. Dus voor de prijs hoef je het niet in een webshop te bestellen. Bij navraag aan Nicky bleek dit ook te kloppen. Ook hebben ze nog de intentie een webshop te gaan lanceren, maar om Nicky maar te citeren “eerst leren wandelen”.Ik wil Nicky en Andy enorm veel succes wensen met hun enorm mooie winkel en jullie gaan me er vast nog eens terug zien.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.