Even buurten bij Piet Vogel

“Piet Vogel”, een bekende naam en een merk dat tegenwoordig niet meer weg te denken is uit de karperwereld. Onder de naam Rigsolutions heeft Piet Vogel een compleet assortiment aan onderlijnmaterialen ontworpen en voor ons karpervissers op de markt gebracht. Naast Rigsolutions heeft Piet Vogel zijn naam ook nog eens verbonden aan het hengelsportmerk Soul, waar hij meedenkt aan de ontwikkelingen van nieuwe producten. En daar bleef het allemaal niet bij want het enige dat nog ontbrak was een eigen aasrange! Baitsolutions was geboren. Om iedereen nog beter van dienst te kunnen zijn kwam het idee om een eigen clubhuis/afhaalpunt op te zetten.

Na een periode van hard werken is de laatste hand gelegd aan de opbouw van het Baitsolutions afhaalpunt en kan Piet Vogel trots zijn op een pracht van een clubhuis waar menig visser jaloers op zal zijn. Afgelopen zondag was het zover en kon het Baitsolutions afhaalpunt feestelijk geopend worden! En wij van CarpFeeling waren erbij om even een kijkje te nemen.

Het eerste dat mij opviel toen ik aankwam was de prachtige locatie waar het clubhuis zich bevindt. Het clubhuis ligt namelijk regelrecht aan een groot meer in Amsterdam. Het Nieuwe meer wel te verstaan. Een beter uitzicht om een afhaalpunt te hebben is er niet al zeg ik het zelf. Toen ik eenmaal het terrein opliep kon je bijna niet om de drijvende eilanden van Raptorboats heen. Het moet toch wel ideaal zijn om in het bezit te zijn van je eigen karpereiland! De mogelijkheden zijn dan eindeloos.

RaptorboatsEn zeg nu eerlijk: je eigen privé stek, wie wil dat nou niet!

Eén van de twee modellen die Raptorboats had uitgestald

Na deze twee modellen van Raptorboats even te hebben bekeken viel mijn oog op een andere boot die in de haven aangemeerd lag. Dit is de boot van WOKO, deze boot is dezelfde boot die ook werd ingezet in de bekende filmpjes van Soul of Lot en is tevens ook te huur!

WOKODeze boot kun je huren bij WOKO.

Verder kon je buiten de nieuwste hengels en molens van Soul even aan de tand voelen door een paar proefworpen te doen op het grote water en waren er demonstraties van het Rigsolutions team. Ook was er een mogelijkheid om even mee te kijken onder water door de onderwatercamera van Jeffish. Onderweg naar binnen nam ik nog even de tijd om even te kijken bij de prachtige voerboten van RC voerboten. Helaas had ik de demonstratie van deze voerboten gemist, want op het eerste gezicht zien de boten er veelbelovend uit.

RC VoerbotenDe voerboten van RC Voerboten

Na eerst het hele buitenterrein verkend te hebben was het dan nu toch echt tijd om het clubhuis te betreden en van binnen te bewonderen. Eenmaal binnen kon je wel zien dat er veel passie en moeite in is gestoken, want het zag er allemaal spic en span uit! Alles is ruimtelijk en overzichtelijk neergezet. In het midden staat er een grote tafel waaraan je even gezellig kunt zitten en praten. Aan de zijkanten bevinden zich de schappen met al het aas, materiaal en kleding. Ook een toonbank mag niet ontbreken deze bevindt zich pal tegenover de ingang. Als je binnen stapt voel je je meteen thuis, het ziet er gewoon super gezellig en warm uit en er hangt gewoon een knusse en gemoedelijke sfeer! Net zoals Piet Vogel zelf ook is, want eenmaal binnen werd ik namelijk meteen ontvangen met een lekker bakkie koffie. Na een kort gesprekje vroeg ik even netjes of ik wat foto's mocht nemen, waarop ik het antwoord kreeg: “natuurlijk wij Amsterdammers hebben niks te verbergen!” Dus bij deze een aantal foto's van binnen het afhaalpunt.

SoulSoul is er duidelijk aanwezig

Even mooi aanzitten

Piet vogelVol trots achter zijn toonbank

voerboot soulDe voerboot van Soul.

baitsolutionsHet complete Baitsolutions assortiment

Assortiment Martin SBOok het aas van Martin SB is hier goed vertegenwoordigd

Piet Vogel RigsolutionsAlle Rigsolutions artikelen zijn volop aanwezig

rigsolutionsDe schappen zijn goed gevuld waardoor je nooit zult misgrijpen

Uiteraard kon een tombola niet ontbreken om deze feestelijke opening spetterend af te sluiten. Er waren velen mooie prijzen te winnen, waaronder een midweek of weekendje vissen met de boot van WOKO. En als klap op de vuurpijl gaat de winnaar naar huis met de Soul Waterfront 2 man dome.

De hoofdprijs een Soul Waterfront 2 man dome

Al met al denk ik dat Piet terug kan kijken op een zeer geslaagde opening! Mocht je eens in de buurt van Amsterdam zijn, schroom dan niet om eens een kijkje te nemen bij het Rigsolutions afhaalpunt. De koffie staat al klaar en Piet Vogel zal alle tijd nemen om je te voorzien van deskundig informatie en advies. Voor mij was het een geslaagde middag en ik zal zeker nog eens een bakkie komen halen.

Piet Vogel Baitsolutions
Adres: Jachthaven De Boekanier, Oudehaagseweg 47, 1066 BV Amsterdam.

Piet VogelKom eens gezellig langs en Piet Vogel zal je alle informatie geven die je nodig hebt

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.