Hengelsport Utrecht

Sinds afgelopen donderdag 14 juli is Nederland weer een hengelsportzaak rijker. En nog mooier voor ons, het betreft een zaak die volledig gericht is op de karpervisser! CarpFeeling bracht een bezoekje aan Hengelsport Utrecht.

De gloednieuwe winkel ligt op een industrieterrein aan de rand van Utrecht en is goed bereikbaar vanaf de diverse snelwegen. Bij binnenkomst word ik ontvangen door eigenaar Sander van Kooten. Sander is al jaren een bekend gezicht in de regio Utrecht en heeft een bak aan ervaring op karpergebied en hengelsportmateriaal. Sander vertelt me dat hij zich richt op het voeren van een groot assortiment met een goede voorraad, en dat is zeker te zien in de winkel.


Genoeg keuze!


Wat direct opvalt bij binnenkomst is de ruimte in de winkel. De winkel heeft een totale oppervlakte van 450 m2 en daardoor heb je een uitstekend overzicht op de producten in de schappen. De schappen in het midden van de winkel liggen vol met aas. Van diverse merken ligt er een (bijna) volledige lijn in de schappen. Je kunt hierbij onder andere denken aan merken als Pro Line, KGB, Nutrabaits, Mainline, Nash, Sticky baits en Solar. Ook particles zijn in zakken verkrijgbaar.

Rechts van de ingang staat een ruime collectie van tassen en foudralen uitgestald. Hier vind je tevens producten als weighslings, onthaakmatten en ook de hengels. Wanneer je doorloopt naar achteren kom je in een nieuwe ruimte terecht. Een groot deel van deze ruimte is ingericht met kleding. Naast de vele jassen die er hangen vind je hier ook een groot deel uit de kledinglijn van het populaire merk Diem. Iets verderop vind je producten als slaapzakken en andere nachtvisattributen als kookgerei en lampen. Op de eerste verdieping zijn de tenten en stretchers uitgestald zodat je deze goed kunt bekijken.


Als we de ronde door de zaak afmaken komen we bij een lange muur vol met klein materiaal. Diverse merken zijn goed vertegenwoordigd op deze muur. Je vind er onder andere Korda, Solar, the Matrix, Piet Vogel Rig Solutions, PB Products, Ashima en Fox.  Maar ook kleinere merken met minder producten hebben een plaats gekregen aan de muur.


Uiteraard staat de koffie klaar en er is bij het toilet zelfs rekening gehouden voor de minder validen onder ons. Na bovenstaande relaas is het eigenlijk overbodig te melden dat mijn indruk over de nieuwe winkel erg goed is. Ik wens Sander dan ook erg veel succes met zijn nieuwe zaak en hoop snel weer eens terug te komen.


Hengelsport Utrecht in Beeld


Hengelsport-utrecht-1
Hengelsport-utrecht-4
Hengelsport-utrecht-2
Hengelsport-utrecht-6
Hengelsport-utrecht-7
Hengelsport-utrecht-5
Hengelsport-utrecht-3
Hengelsport-utrecht-9
Hengelsport-utrecht-8
Hengelsport-utrecht-10
Hengelsport-utrecht-11
Hengelsport-utrecht-13
Hengelsport-utrecht-12
Hengelsport-utrecht-14
Hengelsport-utrecht-15
Hengelsport-utrecht-19
Hengelsport-utrecht-17
Hengelsport-utrecht-16
Hengelsport-utrecht-18
Hengelsport-utrecht-21
Hengelsport-utrecht-22
Hengelsport-utrecht-20
Hengelsport-utrecht-23
Hengelsport-utrecht-24Kijk voor meer informatie op www.hengelsportutrecht.nl

Frank Avezaat

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.