Lahr Hengelsport

Binnen de regio Utrecht is Lahr hengelsport een begrip onder de vissers. De winkel bestaat sinds het jaar 1900 en is destijds gestart onder de naam J. Lahr & Zonen. In de loop der tijd heeft de winkel op verschillende locaties haar deuren geopend, waarvan de meest bekende locatie de Springweg was in het hartje van Utrecht. Sinds april 2010 is Lahr hengelsport in handen van Bob van Biemen & Peter Edelbroek. Met de overname van de winkel is ook besloten om een nieuwe locatie te zoeken. Deze locatie is gevonden in het winkelcentrum van het Smaragdplein te Utrecht.

Een duidelijk pluspunt ten opzichte van de vroegere locatie is de parkeergelegenheid. Rondom het Smaragdplein zijn namelijk voldoende gratis parkeerplaatsen zodat je snel bij de winkel binnen loopt. ?Bij het binnenstappen van de winkel wordt gelijk duidelijk dat Lahr Hengelsport een allround hengelsportzaak is. Je vind er naast veel karpermateriaal namelijk ook veel spullen voor de roofvisserij en de witvisserij.

In de rechterhoek van de winkel is ruim plek gemaakt voor de afdeling hengels. Hier vind je hengels voor alle vistakken en hier staan ook de schepnetten gestald. Het middengedeelte van de winkel is gereserveerd voor het aas. Naast diverse boiliemerken vind je hier ook een ruim aanbod aan particles, boilie ingrediënten en lokvoeders. Lahr hengelsport verkoopt de volgende boiliemerken: Ocean Fresh, Dynamite Baits, CC Moore,  Martin SB, Proline, Sticky Baits en Mainline. Interessant om te vermelden is de ‘huisboilie’ van Lahr. Deze allround boilie is zeer interessant en heeft zich in het laatste jaar bewezen als een uitstekende bol.

Voor de snoekvissers onder ons is een ruim scala aan pluggen te vinden waar de Esox Lucius zijn tanden in kan zetten. Dit geldt ook voor alle benodigdheden voor de witvisserij, maar wij zijn natuurlijk vooral geïnteresseerd in de karperafdeling van de winkel. Deze bevind zich bij de verkoopbalie. In deze ruime karperhoek vind je producten van de meeste bekende merken. Denk hierbij aan merken als Fox, Korda, PB, Piet Vogel, Amiaud Peche, Rig Marole, Strategy, Gamakatsu, Shimano, ESP en Chub. 

De grote trap in het midden van de zaak leid je naar de eerste verdieping. Deze eerste verdieping is volledig op de karpervisserij gericht. Je vind hier onder andere tenten, stretchers, rodpods, tassen, foudralen en kleding. Al met al een ruim assortiment waar genoeg te vinden is voor de doorgewinterde karpervisser.

Dat Lahr zich al zo lang staande weet te houden in een keiharde wereld is niet voor niets. De winkel bied een ruim assortiment aan materiaal en staat tevens bekend om een goede garantie. Daarnaast zijn beide eigenaren actieve karpervissers en helpen ze je graag op weg onder het genot van een bakje koffie.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.