Nimwegen Hengelsport

Van Nimwegen hengelsport is de hengelsportzaak van Amersfoort en heeft een bestaansrecht sinds 1998. Door de jaren heen is de winkel van 125 m2 doorgegroeid in 1999 naar 160m2 en in 2005 naar 200m2. De winkel wordt gerund door Emmie en Thijss van Nimwegen. Twee eerlijke en enthousiaste mensen die altijd voor je klaar staan voor een goed en eerlijk advies. Thijss van Nimwegen is zelf een gedreven meerval- en karpervisser en kan mede door zijn ervaring de karpervisser goed op weg helpen. De imposante foto’s van zijn vangsten hangen rondom de voordeur en bij het zien krijg je gelijk zin om te vissen.

In de winkel zijn materialen te vinden voor alle visdisciplines. Vooral voor de karper- en snoekvisser zijn er genoeg meters beschikbaar gesteld om in een ruim aanbod te kunnen voorzien. In de karperhoek voeren merken als Korda, Fox, Gamakatsu en Spro Strategy de leiding aangevuld met JRC, Solar, Gardner en zelfs Aquaborne!  Doordat Thijss zelf wel gek op nieuwe gadgets is, heeft hij een meter schap waarop verschillende nieuwtjes hangen.

Het complete Fox end tackle assortiment


Op aasgebied is er ook genoeg te vinden voor de karpervisser. Zo zijn er velen ingrediënten en additieven te vinden voor het zelf vervaardigen van boilies, stickmixen en grondvoeren. Flavours en additieven zijn onder andere verkrijgbaar van EFB, Martin SB, Sensas en Bait-tech. Vooral het ruime assortiment aan EFB flavours en boiliemixen is zeker de moeite waard daar we EFB niet overal tegenkomen.

Boiliemixen van  het Belgische EFB


Qua readymades is het assortiment van Martin SB vertegenwoordigd. Alle gangbare smaken zijn in verschillende maten en in verschillende kilo’s verkrijgbaar tezamen met de pop-up range. Ook de pop-up range van Visionbaits is aanwezig. Naast martin SB wordt ook Dynamite baits gevoerd met zowel de gewone range als de goedkopere Carptec boilies. Ook de best verkopende smaken pop-ups zijn verkrijgbaar. Als laatste wordt de range van Five Star baits gevoerd. Een wat onbekendere speler op de markt en daardoor naast EFB een leuke toevoeging aan het assortiment. Onder andere de readymades, flavours en pop-ups zijn verkrijgbaar bij van Nimwegen. Het assortiment wordt afgemaakt met partikels van onder andere Bait-tech en Carp Zoom en pellets in allerlei formaten.

Producten van Five Star baits


De laatste uitbreiding in 2005 van de winkel was een uitbreiding speciaal gericht op karper. In deze hoek kun je spullen vinden als stretchers, stoelen, hengels, tassen, rodpods, utilitycases, rigwallets, waadpakken, foedralen, onthaakmatten en nog veel meer. Merken die worden gevoerd zijn onder andere Shimano Tribal, Skarp, JRC, Ultimate, Fox, Prologic en Chub. Het is een hoekje om eens even lekker in te neuzen voor leuke spulletjes.


Tot slot kun je bij van Nimwegen ook terecht voor hengelreparatie, lijn opspoelen, service en garantie. Een betrouwbare en eerlijke zaak waar nog gewoon gepraat kan worden over vissen.
Ik wil Emmie en Thijss bedanken voor hun gastvrijheid en de koffie en we zien elkaar snel weer!


Foto's van Nimwegen Hengelsport


Nimwegen-Hengelsport-1
Nimwegen-Hengelsport-4
Nimwegen-Hengelsport-5
Nimwegen-Hengelsport-6
Nimwegen-Hengelsport-10
Nimwegen-Hengelsport-8
Nimwegen-Hengelsport-9
Nimwegen-Hengelsport-11
Nimwegen-Hengelsport-12
Nimwegen-Hengelsport-15
Nimwegen-Hengelsport-14
Nimwegen-Hengelsport-13
Nimwegen-Hengelsport-19
Nimwegen-Hengelsport-17
Nimwegen-Hengelsport-18
Nimwegen-Hengelsport-22
Nimwegen-Hengelsport-23
Nimwegen-Hengelsport-21
Nimwegen-Hengelsport-20
Nimwegen-Hengelsport-26
Nimwegen-Hengelsport-25
Nimwegen-Hengelsport-24
Nimwegen-Hengelsport-27
Nimwegen-Hengelsport-28

Voor meer informatie: www.hengelsportvannimwegen.nl

Tim van Zanten,

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.