Op bezoek bij de Nash trade show

Twee weken geleden ben ik samen met Marco Tetteroo, de cameraman van Nash team Benelux, naar Engeland afgereisd. In het totaal hebben we vier nachten gevist in 'the UK' en onderdeel van onze trip was ook een bezoek aan het hoofdkantoor van Nash. De timing kon haast niet beter want de 'trade show' met alle nieuwe producten was net enkele dagen open voor winkeliers en partners. Als één van de eerste bezoekers mocht ik dus kennis maken met nieuwe producten als de Titan Hide XL, de nieuwe Scope OPS range, gecamoufleerde Titans en meer...


Het nieuwe Scope landing net mag er zeker zijn en is voorzien van een vette camou print

Titan Hide XL

Eén van de meest opvallende nieuwe producten voor het komende jaar is de Titan Hide XL. De titel dekt de lading: het is de grotere en luxere broer van de populaire Titan Hide. De XL versie is niet alleen hoger, waardoor hij geschikter is voor langere mensen onder ons, maar ook voorzien van enkele nieuwe features. Zo is de XL voorzien van twee mesh panelen voor ventilatie en zit er in het dak een uitneembaar paneel om condensvorming tegen te gaan. Met een gewicht van slechts 6,2 kg valt hij nog steeds onder de categorie 'lichtgewicht' en net als bij de standaard Titan Hide zijn er diverse optionele toevoegingen verkrijgbaar om hem geheel naar jouw wens te maken. 

Wat een gave tent!
Wat een gave tent!

Scope OPS

De Scope range is zonder twijfel het meest populaire product binnen het Nash gamma. Deze range bevat alles voor de vissers die graag mobiel zijn of gewoon minder ruimte kwijt willen zijn voor hun materiaal. Je vindt er niet alleen tassen, foudralen en andere luggage, maar ook de bekende hengels die deels telescopisch zijn. De bestaande Scope luggage wordt in 2019 vervangen door de nieuwe Scope OPS producten. Deze producten zijn nog verder doorontwikkeld en deels voorzien van een gave nieuwe camou print. Bij zowel de Scope als de Dwarf hengels zijn nieuwe modellen toegevoegd.


De gloednieuwe Scope OPS range is compleet en ziet er erg vet uit

Bankware, Bobbins en de Pocket Pod

Op het gebied van steunen en indicators is er ook genoeg te melden dit jaar. Zo zijn er de nieuwe Bobbin kits die zijn voorzien van een compleet setje betaande uit een bobbin, ketting en houder. Deze bobbins zijn leverbaar in de kleuren zwart, blauw, rood, paars, groen en wit. Daarnaast zijn er diverse nieuwe bank sticks, buzzerbars (ook voor de Globetrotter rodpod) en stabilisers toegevoegd aan de range. Last but not least is de terugkeer van de Pocket Pod, een zeer compacte en praktische rod pod waarvan ik verwacht dat hij erg populair zal worden.

Nieuwe bobbins

Gecamoufleerde Titans & de Extreme Canopy

De Titan is één van de meest geprezen bivvy's op de markt en leverbaar in verschillende edities. De Titan T1 en de T2 zijn in 2019 ook leverbaar in een vette camouflage print. De eigenschappen van de tenten zijn nagenoeg gelijk aan de standaard modellen, maar ze zijn voorzien van een nieuw type tension bar om waterophoping tegen te gaan. Ik weet zeker dat vele van jullie zo'n gecamoufleerde versie zullen waarderen!

Voor de vissers die langdurig op dezelfde stek vissen (bijvoorbeeld op vakantie) is er nu ook de Extreme Canopy. Deze uitbreiding voor de Titan T1 tovert je bivvy om tot een ware huiskamer met slaapgedeelte. Er ontstaat zoveel extra ruimte in de tent dat je al je vismateriaal bij de hand hebt en bijvoorbeeld ook heerlijk uit de voeten kunt als je te maken hebt met langdurig slecht weer. Ook de Extreme Canopy is leverbaar in een gewone en een camou versie.

De Titan T1 en T2 zijn nu ook leverbaar in een gecamoufleerde editie
De Titan T1 en T2 zijn nu ook leverbaar in een gecamoufleerde editie

Bekijk meer nieuwe producten

Je ziet het, er is veel te melden bij Nash en lang niet alles heb ik hier beschreven. Het was gaaf om zelf alle producten te kunnen zien en voele, maar ik begrijp dat je ze zelf ook wat beter wilt bekijken. Gisteren lanceerde Nash een eigen promo video van de nieuwe producten en in deze video worden vrijwel alle nieuwe producten in beeld gebracht. Check hem hieronder om niets te missen.

Bezoek de Nash website voor alle details van de nieuwe producten.

www.nashtackle.com

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.