Heb jij zaterdag 20 januari al iets te doen? Onze vrienden van Hareco Hengelsport organiseren dan namelijk een heuse Carp Show en die show mag je niet missen! Het is immers niet zomaar een show, je treft er veel bekende karpervissers uit binnen- en buitenland. Zo zullen o.a. Alan Blair, Alijn Danau, Martin Locke en Ian Moore van de partij zijn, samen met nog vele anderen. Zij zullen demonstraties geven en je kunt al je karpervragen aan hen kwijt.
Na een weekje hoesten, proesten en neussnuiten zijn de meeste bacillen weer verplaatst naar een ander slachtoffer. Met andere woorden; ik voelde me niet echt topfit om het maar zo te zeggen en daardoor komt deze News Flash dus iets later dan gepland. Het aftellen naar Carp Zwolle is inmiddels begonnen en de volgende editie zal dus ook volledig in het teken staan van allerlei nieuwtjes met betrekking tot de beurs. Ondanks dat veel bedrijven hun nieuwe producten natuurlijk pas lanceren op de beurs hebben we toch weer een hoop nieuwtjes voor je verzameld.
Het aftellen tot Carp Zwolle is begonnen. Op vrijdag 2 februari 2018 zal dé beurs der karperbeurzen losbarsten in de IJsselhallen te Zwolle en wij zijn erbij! Voor het tweede jaar op rij zullen wij als CarpFeeling aanwezig zijn en dit jaar zijn we nog beter te vinden! De komende weken zullen we jullie regelmatig een update geven over Carp Zwolle en vandaag beginnen we met de plattegrond die inmiddels bekend is gemaakt. Hierop staan alle 145 stands ingetekend en je kunt dus al een planning maken van je wandelroute ;)
De laatste dag van het jaar is aangeboren en het is tijd om eens terug te kijken op het afgelopen jaar. Deze tijd kenmerkt zich vaak door lijstjes en zo hebben wij ook een top tien gemaakt van artikelen van dit jaar die je gelezen moet hebben.
Uitbuikend van kerst zitten we weer naar het darten te kijken en dat betekent natuurlijk dat 2017 weer ten einde komt. Voor vele het moment dat de hengels even in de schuur blijven staan, maar ook het moment waarop veel merken zich al klaarmaken voor Carp Zwolle. We kunnen alweer aftellen naar de grootste beurs van Europa waar wij natuurlijk ook weer van de partij zullen zijn. Maar voor dat we gaan inzoomen op Carp Zwolle hebben we eerst nog het laatste nieuws van 2017 voor je verzameld in deze News Flash.
Bedankt dat je ook dit jaar weer regelmatig een kijkje hebt genomen op CarpFeeling. Onder andere jouw (terugkerende) bezoeken motiveren ons om vrijwel dagelijks nieuwe verhalen, tips en andere leuke content te plaatsen. Je zult ongetwijfeld begrijpen dat het veel tijd kost om een website als CarpFeeling te onderhouden, zeker naast een fulltime baan. Dat hebben we het afgelopen jaar wel ondervonden. Gelukkig is het heel leuk om te doen en hebben we daarbij veel hulp van onze vaste schrijvers, onze gastschrijvers, families en partners in de hengelsport.
Moeder natuur liet zich afgelopen week weer eens van een andere kant zien. De aarde werd voorzien van een mooie witte deken. Social media stond afgelopen weekend dan ook vol met sneeuwpoppen en gelijk aardige berichten. Hopelijk krijgen we over een weekje weer sneeuw, want een witte kerst zal toch wel eens mooi zijn. Maar weer genoeg gekeuteld, want we hebben weer flink wat nieuwtjes op een rijtje gezet voor je. In deze editie hebben we onder andere nieuws van Strategy, Raptor, Carpvalley, M2 Bait and Tackle, Advance en ACA.
Afgelopen weekend was het eigenlijk weer tijd voor de CF News Flash, maar door een verbouwing thuis en het feit dat ik mijn Spaanse neef weer moest verwelkomen in het land vorige week was het er even bij ingeschoten. Maar aangezien belofte schuld maakt hebben we er dit weekend weer eentje. Met in deze editie onder andere nieuws van CC Moore, Strategy, Korda, Advance, Fishguard en Pallatrax.
Op zondagmiddag 26 november 2017 organiseert De KSN haar jaarlijkse landelijke meeting. Deze meeting vindt plaats bij Autogrill in De Meern (onder de rook van Utrecht) en staat volledig in het teken van gezelligheid. Natuurlijk valt er ook genoeg te leren dankzij presentaties van Bart van Bezouw, Daniël van Dijk en Koos Walters. Om toegang te krijgen tot de meeting moet je lid zijn van De KSN of als introduce met een lid meegaan. Ben je geen lid? Zoek dan één van de vele KSN leden op en verenig je!
Het was toch even schrikken van de week toen ik de auto's helemaal wit zag liggen. Dat werd natuurlijk krabben geblazen, maar nog belangrijker ik had eindelijk weer een sessie gepland voor deze week. Met de rap dalende temperatuur en geen tijd voor een voorbereiding moest het toch instant gebeuren. Met vijf runs kijk ik terug op een goed geslaagde instant dagsessie. Hierover later misschien meer, eerst maar eens vooruitkijken naar de laatste nieuwtjes.
We hebben weer een gloednieuwe bomvolle CF News Flash voor je klaar staan. In deze editie hebben we onder andere nieuws van Korda, Cotsworld Aquarius, DAM, RAD Angling, Hareco, CC Moore, Deception Angling, AVID en Vass. Dus laten we niet verder ouwehoeren en gelijk maar beginnen.
Ben je nog op zoek naar gave en warme viskleding? Dan is nu hét moment om te bestellen, want de komende week ontvang je maar liefst 21% korting op alle producten in onze webshop. Je leest het goed, CarpFeeling betaalt tijdelijk de BTW voor je! 
Het leek de laatste week wel weer terug zomer te worden. Het kwik oversteeg de twintig graden en een record werd weer bijgeschreven in de boeken. Hoe schril is het contrast met dit weekend. Wind, regen en guur weer. Het weer dat we verwachten in de herfst. Maar goed, tot zover mijn analyse van het weer. Laten we weer eens enkele nieuwtjes op een rijtje zetten...
Het is weer zaterdag en dus tijd voor een nieuwe editie van de CF News Flash. Vorige week hadden we al de beetmelder special en dit betekent dus al de vierde editie van CF News Flash deze maand. Het is duidelijk dat veel bedrijven hun najaarscollectie aan het uitbrengen zijn en van alle nieuwtjes hebben we weer een selectie voor je gemaakt. In deze editie onder andere nieuws van JRC, Bank BUG, Kryston, Korum, Korda en vele anderen.
Met de herfst in volle gang zijn ook de bedrijven al volop bezig om hun laatste updates voor 2017 uit te brengen. Er blijven dan nogal eens wat nieuwtjes liggen, maar die willen we je niet onthouden natuurlijk. Daarom hebben we vandaag een speciale CF News Flash met alleen nieuwtjes rondom beetmelders.