Profiteer van 20% korting op CF kleding

De warmere dagen komen er weer aan en daarmee is het een ideaal moment om je kledingkast te voorzien van enkele nieuwe kledingstukken. Daarom hebben we weer meerdere items uit de CarpFeeling webshop tijdelijk voor je afgeprijsd. Op de geselecteerde items ontvang je nu 20% korting!

In deze selectie zitten ook twee van onze snapbacks, waarmee je goed voor de dag komt. Deze caps zijn voorzien van onze gave ‘Catch and Release’ patch. We hebben de camo snapback met zwarte klep en de zwarte snapback met camo klep voor je afgeprijsd. Deze koop je nu voor slechts € 14,36 in plaats van de normale € 17,95!

Profiteer van 20% korting

Ook op een flink aantal van onze kledingitems ontvang je nu 20% korting. Dat bespaart je op een hoodie tot wel € 6,-

Ga naar onze webshop en profiteer nu het kan

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.