A flexible bucket

Als karpervisser sjouw je je geregeld een breuk om je materiaal allemaal op je stek te krijgen. Wanneer je stek een eindje lopen is kunnen alle kleine beetjes schelen. Om deze reden kijk ik vaak erg kritisch naar mijn spulletjes. Zo kwam ik twee jaar geleden op de Carp2010 een heel handig product tegen, namelijk een opvouwbare emmer.Super handig! De gemiddelde emmer neemt aardig wat ruimte in beslag. Toch heb je hem altijd wel nodig. Niet alleen voor het nat houden van de vis, maar ook om je aas uit te balanceren, voer te mengen of je handen schoon te houden tijdens het spodden.


Erg handig om je gevangen vis goed nat te houden


De bucket is gemaakt van een soort PVC en is dus erg sterk. Mijn bucket wordt erg veel gebruikt en is na anderhalf jaar nog helemaal intact. Je propt hem zo in een vakje van je tas en hebt altijd een emmer bij de hand. Meerdere firma's hebben dit "handige hebbedingetje" gezien en opgenomen in hun assortiment. House of Carp is met afstand de goedkoopste en voor minder dan €6,- heb je al zo'n flexibele emmer! Altijd handig toch?


Erwin van Hensbergen

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.