Aan al het goede komt een eind...

Sinds de tweede week van juli kunnen we allemaal via de CarpCam 24/7 live meekijken op de stek die dagelijks wordt aangevoerd. Periodes met veel vis werden afgewisseld met periodes dat er helaas geen karper op de stek te bekennen viel. Jammer natuurlijk, maar het laat ons maar weer eens zien dat het allemaal erg grillig kan verlopen onder het wateroppervlak. Het weer en dan met name de windrichting blijken maar weer eens factoren te zijn die we als karpervissers niet moeten onderschatten.


Met name de eerste weken zwom er met grote regelmaat karper voor de camera waardoor er al snel een sessie gevist kon worden. Na deze sessie, die helaas in een blank eindigde, bleef het relatief rustig en werd er weinig karper meer gespot. Waar dit mee te maken heeft? In ieder geval is het zo dat we dus duidelijk konden zien dat het weer van enorme invloed is. Zo konden we op de ene dag met grote regelmaat karper voorbij zien zwemmen en zo draaide de wind en was er geen karper (en zelfs geen brasem) meer op de stek te bekennen. Iets waar wij helaas geen invloed op uit kunnen oefenen. Jammer, maar wel enorm leerzaam.


Helaas hebben we er slechts één keer voor kunnen vissen

Maar aan al het goede (en leuke) komt een keer een eind en dat geldt helaas ook voor de CarpCam. Nu is het natuurlijk niet zo dat we de CarpCam permanent uit het water halen, maar het is wel hoog tijd om weer even een pauze in te lassen voor wat onderhoud aan de camera en om op zoek te gaan naar een andere stek. Daarom zal de CarpCam aanstaande zaterdag offline gaan. Wanneer we weer live gaan streamen valt op dit moment moeilijk te zeggen omdat het zoeken van een nieuwe locatie over het algemeen geen klusje is wat binnen een paar weken geregeld is, maar we doen ons uiterste best om de CarpCam zo snel mogelijk weer op een kersverse stek neer te zetten. Als het eenmaal zover is zal er uiteraard hier op CarpFeeling een aankondiging verschijnen. Tot de volgende CarpCam!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.