Aan de prik

Sinds een aantal maanden ben ik de trotse eigenaar van de nieuwe Iphone. Een fantastisch speeltje waarmee ik ook aan de waterkant, nieuws, filmpjes en natuurlijk CarpFeeling kan checken. Gaaf die nieuwe techniek, alleen vreet dit geintje energie. Na twee nachten zit je al met een lege batterij. Dat moet natuurlijk niet de bedoeling zijn. Stel je voor dat je hem echt nodig hebt om te bellen…?Ik ben al een tijdje op zoek naar een "mobiele oplader" voor mijn nieuwe gadget. Voor een visvakantie is dit wel zo handig toch…? Nou liep ik vorige week tegen een degelijke, compacte lader van het merk Rolson aan. Met deze lader kun je het gros van de nieuwe telefoons een stroom boost geven.


Wordt geleverd met stekkertjes voor de Nokia, Samsung, Motorola, Iphone en Ipod 

Het speeltje is niet bedoeld om een lege telefoon weer helemaal tot leven te wekken. Wanneer je hem aan je telefoon koppelt, zal hij je telefoon genoeg stroom geven om hiermee te kunnen bellen. Nou is het niet zo dat ik hiermee mijn moeder kan bellen want zo lang houdt de batterij het ook weer niet vol. De bijgeleverde AA-batterijen zal ik wel meteen vervangen. Hier hebben ze overduidelijk op bespaard.


Kortom, een erg leuk en handig hebbedingetje voor in je vistas. Dezelfde lader is ook te bestellen van het merk Duracell. Deze heb je al voor €7,70: http://www.duracelldirect.nl/pno/emc0001a.html

Erwin van Hensbergen 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.