Bestel in de shop en krijg een gratis CarpComic mok!

Het voorjaar is nu echt begonnen en dat merken we aan alles. Het groen begint langzaam op te komen, de vissen laten zich vaker zien en we kunnen zelf genieten van meer zonuren. Langzaam maar zeker wordt het dan ook echt tijd om de t-shirts uit de kast te halen en het is dus een perfect moment om je kledingkast aan te vullen met onze gave designs.

Om te vieren dat het voorjaar is aangebroken hebben we weer een leuke actie voor je in petto. Tot en met 16 april krijg je namelijk een gratis CarpComic mok bij iedere bestelling in de CarpFeeling webshop. Deze mokken hebben een waarde van € 6,95.

Bestel en ontvang een gratis CarpComic mok!

De CarpComic mokken zijn uniek en geven jouw bakkie koffie of thee net dat beetje extra. Ze zijn vaatwasserbestendig en verkrijgbaar in twee modellen. De CarpComic mokken zijn niet alleen leuk voor in je eigen vistas, werkplek of servieskast, maar vormen ook een gaaf cadeau voor een visvriend.

Hoe werkt het?

Het selecteren van jouw mok naar keuze is simpel. Kies jouw favoriete merchandise uit in de webshop en plaats de artikelen in je winkelmand. Doorloop het bestelproces en in het overzicht van je bestelling kan je aangeven welke mok jij graag van ons wilt ontvangen. Je mok wordt meegezonden met de rest van de bestelling.

Ga naar de webshop

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.