Aftellen geblazen

Met een tafel vol bier, redbull, chips en een aantal laptops zullen wij vrijdag de nacht in gaan. Een lange nacht… Om twaalf uur 's nachts zullen we de site CarpFeeling even offline gooien. Dit doen we omdat we het nieuwe design gaan uploaden. Wanneer de nieuwe site is geïnstalleerd wordt het een nacht van testen, programmeren, nog eens testen, designs maken, teksten schrijven,  foto's opzoeken, een hoop gezelligheid en de nodige frustraties.


Hoe laat wij precies weer online zullen gaan kunnen we niet vertellen. Dit hangt van een hoop zaken af, maar de ervaring leert ons dat het altijd langer duurt dan dat je zou willen. We gaan in elk geval onze stinkende best doen alles zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen. Je zou voor deze ene keer de zaterdag dus kunnen reserveren voor een heerlijk dagje vissen...

CarpFeeling Team

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.