Angling Technics bivvylight

Product: Bivy light
Fabrikant: Angling Technics
Prijs:  46 euro


Deze bivvylight van het Engelse Angling Technics wat voornamelijk bekend staat om zijn voerboten is een stukje verrijking voor de nachtvisser. Deze set bestaat uit een tl die bevestigd kan worden onder de bedchair. De verlichting kan worden aangezet door middel van het aangesloten kastje en door middel van een pressure mat. Dit laatste maakt deze gadget zo uniek.


De mat leg je voor je bedchair. Wanneer je beet krijgt en je stapt op de mat dan gaat de verlichting aan en kun je makkelijk je schoenen vinden en aantrekken. Een tweede keer stappen op de mat zorgt ervoor dat het licht weer uitgaat. Een stukje gebruiksvriendelijkheid in de donkere uurtjes! Voor de liefhebbers, deze bivvylights zijn te bestellen via hengelsportzaken die het merk voeren.

Waar gezien:  www.anglingtechnics.co.uk

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.