Belangrijke dag voor De KSN

Vandaag is een belangrijke dag voor de KarperStudiegroep Nederland. Na vele jaren onder deze naam de belangen van de Nederlandse karpervissers te hebben vertegenwoordigd, zal de vertrouwde naam per vandaag officieel worden gewijzigd van KarperStudiegroep Nederland naar ‘de Karper Sportvisserij Nederland’, afgekort ‘De KSN’.

Deze naamswijziging is een van de stappen die De KSN heeft ingezet om te groeien als vereniging. De nieuwe naam is onlangs door de leden goedgekeurd. Als partner van de Sportvisserij Nederland is het niet verrassend dat een dergelijke naam gekozen is.
 


De naamswijziging zal vandaag, 17 december 2012, officieel worden vastgelegd als de notaris de nieuwe statuten passeert. Met de nieuwe naam zal ook het oude logo met onmiddellijke ingang worden vervangen door een fris nieuw exemplaar.
 

Naast de naam en het logo wordt er vanmiddag nog een belangrijke wijziging doorgevoerd. Op www.deksn.nl zal namelijk een volledig nieuwe website worden gelanceerd die volledig aansluit bij andere websites onder het beheer van de Sportvisserij Nederland. Deze website vervangt de oude site en adres. De nieuwe site heeft een fris design, overzichtelijke pagina’s en is uitgerust met moderne toepassingen. Ook worden de nieuwsberichten over karpervisserij automatisch onder de aandacht gebracht bij andere sportvissers, middels websites van de Sportvisserij Nederland. Een win-win situatie dus!Een frisse nieuwe interface
 

Met deze drie belangrijke wijzigingen zal De KSN vandaag een hele grote stap zetten in de modernisering van de vereniging en wordt deze hopelijk aantrekkelijker voor de doelgroep.
 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.