Binnenkort; CarpCam HQ

We hebben jullie even laten wachten, maar we zijn er weer helemaal klaar voor. Naar een tijd van hard werken is onze nieuwe CarpCam weer helemaal up and running! Ik kan je vertellen dat het wachten niet voor niets is geweest. De beeldkwaliteit is namelijk fantastisch! En net als jullie, kan ik niet wachten om dit live spektakel weer te volgen.


CarpCam HQ; mooiere kleuren, scherper beeld en een hogere resolutie

Zoals de bovenstaande foto al verraad , zijn de kleuren veel intenser en het contrast beter. Hierdoor kun je nog gedetailleerder zien wat wat er allemaal gebeurt op de stek. Bovendien is de resolutie hoger waardoor het beeld nog scherper is. Zelfs wanneer je het full-screen bekijkt. Om deze reden, dopen we onze nieuwe camera tot, CarpCam HQ.

De CarpCam staat op een kanaal ergens in Nederland op twee meter diepte. We hebben op de rand van een lelieveld een kale plek gevonden die bezaaid is met mossels. Een echte trekpleister voor karper dus!

We zijn al drie dagen volop aan het voeren met tijgernoten van AVK en pineapple gold boilies van MTC baits. Het water heeft een gezond bestand aan karper met enkele exemplaren tot ver over de 40 pond! Dat kan dus weer prachtige beelden opleveren. Naast mooi, is het ook erg leerzaam. Hoe azen de vissen, hoe reageren ze op het aas en onze rigs, wat gebeurt er met de verschillende weertypen? Dat wordt kijken dus!!

Het beeld is verbluffend, zelfs 's nachts!

Vrijdag 27 mei is het dan eindelijk zo ver, en zullen we de cam om 9:00 uur aanzetten voor het grote publiek. Je kunt vanaf dan een maand lang genieten van onze live onderwaterbeelden. Zowel overdag als 's nachts. Je moet alleen nog even vijf dagen geduld hebben...

CarpFeeling Team

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.