Carp 2012

Over iets meer dan een maand zal een enorme stoet karpervissers weer afreizen naar Zwolle voor de grootste karperbeurs van Europa. Op 4 en 5 februari zal in de IJsselhallen werkelijk alles te vinden zijn op karpergebied. De beursoppervlakte is voor de volgende editie vergroot van 10.000 naar 12.500 vierkante meter en dit alles om ruim honderd standhouders een plekje te geven. Op de website van Carp staat de enorme waslijst met deelnemers. Elk merk wat ook maar iets met de karpervisserij te maken heeft zal er zijn in februari. Van de grote merken zoals Nash, Daiwa, Shimano en Fox tot de wat kleinere, gespecialiseerde merken en uiteraard alles daar tussenin. Teveel om op te noemen dus!


Wachten tot de deuren worden geopend

Voor de complete lijst met deelnemers zul je dus even naar de website moeten gaan. Wie er de afgelopen periode al een kijkje heeft genomen is misschien opgevallen dat de website vernieuwd is. Onder het kopje "nieuws" kun je bijvoorbeeld berichten lezen van diverse standhouders en de nieuwe producten en/of aanbiedingen die ze meenemen naar Zwolle in februari. Deze nieuwslijst wordt sinds deze maand bijna dagelijks aangevuld met nieuwe berichten. Op deze manier weet je alvast een beetje wat je kunt verwachten aan nieuwtjes en aanbiedingen.


Binnenkort zal er tevens een beursplattegrond verschijnen en kun je ook op de site terecht voor een routebeschrijving. Ook verwacht ik dat er binnenkort een beursprogramma zal verschijnen met de diverse lezingen die je eventueel kunt bezoeken. Zoals al gezegd zal de beurs zaterdag 4 en zondag 5 februari gehouden worden in de IJsselhallen in Zwolle. Entreeprijs is €10,00. Kinderen tot 12 jaar mogen onder begeleiding van een volwassene gratis naar binnen. Parkeerkosten worden niet genoemd, maar houdt er rekening mee dat het parkeren op het terrein van de IJsselhallen minimaal €7,50 bedraagt.

Link: www.carpzwolle.nl

Arnold Samsen

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.