Carp Square 2014

Vrijdag 28 november, zaterdag 29 en zondag 30 november 2014 openen de deuren van de Jaarbeurs in Utrecht zich en wordt voor de derde keer in de Hengelsport- en Botenbeurs de Carp Square gevierd. De Carp Square kun je zien als een 'beurs binnen de beurs' die zich puur en alleen richt op onze liefhebberij, namelijk het karpervissen. Net als vorig jaar dus, maar dan ook dit jaar groter dan voorheen.

De Hengelsport- en Botenbeurs kent een oppervlakte van 20.000 m2 en samen met de Carp Square kan iedere sportvisser hier zijn hart ophalen en spullen inslaan. Groothandels, winkeliers en reisorganisaties zullen acte de presence geven en stunten met nieuwe producten en scherpe prijzen.

Ook dit jaar worden er weer verschillende lezingen gehouden. Het lijstje met mensen dat zijn verhaal komt doen is vrij indrukwekkend. Karper goeroe's als Alijn Danau, Roelof Schut, Ad Brak, Piet Vogel, Pieter van de Werfhorst en het duo Pilaar en Hoffman zullen het gehele weekend van zich laten horen.


Geniet van de vele lezingen


Het aanbod aan groothandels en winkeliers is deze keer weer lekker divers. Namen als Strategy, Spro, Pure Fishing, Sensas, Leonard Sports, Korda, Fox, Diamond Baits, CarpBaitsBelgium, PB Products, Arca-Bifa, MacFishing en Carp Collector zijn deze editie aanwezig en laten zich weer van hun beste kant zien.

Ook leuk, en nieuw voor dit jaar is het karper jeugdplein. Dit initiatief, mede mogelijk gemaakt door de KSN is een  lezingzaal met doorlopende lezingen over karpers. Leuk en leerzaam tegelijk!


Groothandels, winkeliers en reisorganisaties staan te popelen


Heb jij het weekend van 28 t/m 30 november nog als 'leeg' in je agenda staan, dan zou ik toch zeker even een kijkje nemen bij deze 'dolle visdriedaagse'. Het beloofd namelijk weer een erg gezellige beurs te worden. Wanneer jij je kaartje online koopt, betaal je slechts € 9,- p.p. (excl. € 0,50 transactiekosten). Koop jij je kaartje liever aan de kassa kost de entree je €12,-- p.p.Waar: Jaarbeurs Utrecht 
Wanneer: 28 t/m 30 november 2014 
Openingstijden: dagelijks van 10.00 uur tot 17.00 uur
Entree: € 9,- p.p. in de online voorverkoop (excl. € 0,50 transactiekosten) / € 12,- p.p. aan de kassa

Meer weten? Surf dan naar: http://www.carpsquare.nl/nl/ 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.