Carp Zwolle 2013

Ieder jaar kijken we er weer reikhalzend naar uit. Het is voor velen het startschot van een nieuw seizoen. De hengels worden van stal gehaald, de lijnen worden gecontroleerd en de piepers voorzien van verse batterijen. Zachtjes aan wordt er een balans opgemaakt wat er voor dit seizoen allemaal aan te schaffen valt. De Carp Zwolle staat weer voor de deur.
 


2 en 3 februari is het weer zover en gaat de Carp Zwolle weer van start. Dé beurs waar karpervissers van heinde en verre op af komen om te zien wat ons allemaal te wachten staat. Mick Paine, de organisator van dit karper spektakel houdt van groot, en daarom zal de CarpZwolle ook dit jaar met 5000 m2 toenemen. Met 17.500 m2 mag het dus met recht de grootste karperbeurs van Europa genoemd worden.
 


Fabrikanten tonen hun nieuwste producten


Wat kun je nu precies verwachten van deze beurs? Het thema van dit jaar is informeren. Dat klinkt goed. We zijn namelijk dol op het vergaren van informatie. Je bent niet voor niets een dagelijkse stamgast van CarpFeeling. 

Er worden lezingen gegeven door niemand minder dan Martin Lock, Alijn Danau, Arjen Uitbeijerse, Roderick Langeveld, Ronald Margadant en Gunther Poelmans. Dit zijn niet de minste namen. Verder kun je er weer vanuit gaan dat elk bedrijf dat ook maar enige affiniteit heeft met het karpervissen (binnen- en buitenland) er met een stand staat om jou te voorzien van advies. Van rigs tot visvakanties, technieken tot aas, je kunt het zo gek niet verzinnen of het is er. Het mekka voor de karpervisser.
 


De Carp Zwolle is een uitje waar vele van ons het hele jaar naar uit kunnen kijken. Over ongeveer twee weken is het weer zover. Zaterdag 2 februari 2013 om 9.00 opent de beurs haar deuren. Deze eerste dag duurt tot 17:00. Zondag 3 februari is dit van 10:00 uur tot 16:00 uur.

Kaarten kosten € 12.- per persoon. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. 

Link: www.carpzwolle.nl


Auteur: Erwin van Hensbergen

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.