Carp Zwolle 2015, de vooruitblik

Nog 2 weekjes wachten en het is weer zover, de A28 richting rondom Zwolle loopt weer vast en voor even is Zwolle het middelpunt van karpervissend Europa. Carp Zwolle staat weer voor de deur en belooft dit jaar grootser en beter te worden dan ooit! We mogen maar liefs 130+ deelnemers gaan verwachten uit heel Europa waaronder natuurlijk alle grote merken en hun bekende consultants en fieldtesters.

In dit artikel een kort overzicht van alles wat we mogen gaan verwachten. Wie geven de lezingen, wanneer gaan die deuren precies open en wat kost het dan om binnen te komen? Buiten deze vragen zal ik ook een tipje van de sluier oplichten welke bijzondere merken en producten we mogen gaan verwachten. Ook dit jaar zal er ongetwijfeld heel wat moois te zien zijn!

Een van de primeurs van Visvinder-Oost: De PK1 Baitboat
Een van de primeurs van Visvinder-Oost: De PK1 Baitboat
Foto: Visvinder-Oost

The place to be

Carp Zwolle is nog steeds de grootste karperbeurs van Europa en als Nederlander mogen we daar best trots op zijn. Met een beursoppervlakte van 20.000 vierkante meter en jaarlijks dik 15.000 bezoekers mag gerust gesproken worden over the place to be. Carp Zwolle is voor velen karpervissers het begin van hun visseizoen. De nodige spulletjes worden weer aangeschaft, de aaskeuze wordt bepaalt en de visreis geboekt. Carp Zwolle is dan ook de ideale presentatie van wat de aaswereld te bieden heeft en geeft de bezoeker tevens de mogelijkheid om de mensen achter een bepaald merk eens persoonlijk te spreken. Iets wat door de social media steeds minder vanzelfsprekend is.

Nieuwe smaken bij Diamondbaits
Nieuwe smaken bij Diamondbaits
Foto: Diamondbaits

Lezingen

Zoals elk jaar zullen er ook op deze editie weer lezingen worden gegeven en ook dit jaar is het weer een bonte verzameling van (bekende) karpervissers. Zo nemen Michiel Pilaar en Mark Hofman je mee op een reis van Amsterdam tot Ljubljana en presenteert Spro Strategy hun Epic movie. Om het af te maken houdt Belg Mark Pansar een lezing over het targetvissen in eigen land. Niet alleen met de Nederlandstalige is rekening gehouden.

Naast deze Nederlandstalige lezingen zullen ook de Duitse vrienden Marco Krauth en Christian Gross een presentatie geven over hun aankomende ‘Once in a Lifetime’ DVD die in de loop van 2015 zal verschijnen. Heb je zere voeten van het lopen over de beurs, ben je nieuwsgierig geworden naar de verhalen van Mark Pansar en Pilaar en Hofman of ben je wel in voor een vette film? Zoek dan de lezingenzaal op en geniet!

Onder andere Mark Pansar zal een lezing geven
Onder andere Mark Pansar zal een lezing geven
Foto: Mark Pansar

Anda Sports

Natuurlijk draait Carp Zwolle vooral om de standhouders die je met trots hun producten presenteren. Ook dit jaar zijn er weer een aantal bijzondere merken bijgekomen die we jullie niet wilden onthouden. Zo zal onder andere Anda Sports act de presence gaan geven. De innovatieve beetmelders van Anda Sports zijn beslist een van de highlites van deze beurs. Deze beetmelders en bite indicator in 1 werken met een bluetooth verbinding welke je kan verbinden aan je smartphone. Een product wat je zeker even moet bekijken! 

De bijzondere BT1 beetmelder van Anda Sports
De bijzondere BT1 beetmelder van Anda Sports
Foto: Anda Sports

NEO Baits

Carp Zwolle zal teven het toneel zijn van het nieuwe Nederlandse NEO Baits. We hebben al even kunnen snuffelen aan hun producten op de afgelopen beurzen maar de producten waren nog niet te koop. Op Carp Zwolle zal de verkoop gaan starten en zullen hun producten als de Fishing Eggs, Boosted Pellets en Bait Liquids te koop zijn. NEO Baits onderscheid zich van andere merken doordat hun producten boordevol zitten met bouwstenen als eiwitten, vitamines en mineralen zoals ze ook in natuurlijk voedsel voorkomen. Een product dus om in de gaten te houden!

Te koop op Carp Zwolle; de producten van NEO Baits
Te koop op Carp Zwolle; de producten van NEO Baits
Foto: NEO Baits

Porta-Bote

Ook GB Trading zal deze beurs aanwezig zijn met de Porta-Bote. Een speciale opvouwbare roeiboot wat weer eens wat anders is dan de conventionele roeiboot van rubber of kunststof. Deze Porta-Bote bestaat uit een aantal kunststof delen die je simpel en snel omtovert tot een waterdichte roeiboot. Ze zijn verkrijgbaar in 4 afmetingen en diverse kleuren waardoor er ongetwijfeld een exemplaar tussenzit wat je kan bekoren. Het fijne aan deze boten is dat ze 10 jaar garantie hebben op lekkage, ze ingeklapt zeer weinig ruimte innemen en snel op te zetten zijn! Ben je dus nog opzoek naar een boot, neem dan eens een kijkje op hun stand!

Neem een kijkje op de stand van de innovatieve Porta-Bote!
Neem een kijkje op de stand van de innovatieve Porta-Bote!
Foto: orta-Bote

Leonard Fishing Tackle Tablets

Naast NEO Baits zal de aasinnovatie van deze beurs ook te vinden zijn bij Leonard Sports. Zij nemen namelijk hun nieuwste product mee en dat zijn hun Fizz en Steam Tablets. Speciale attractieve bruistabletten in verschillende kleuren, smaken en oplostijden die in een bepaald tijdsbestek een wolk van attractie achterlaten op je stek. In de range zijn 3 verschillende soorten Tablets te vinden met allen hun speciale eigenschappen. Ben je dus nog opzoek naar een aasje met een hoge instant response, bekijk dan zeker dit nieuwe product op de stand van Leonard Sports! Volgende week kun je overigens ook een review van dit bijzondere product verwachten hier op CarpFeeling!

De revolutionaire Tablets van Leonard Sports
De revolutionaire Tablets van Leonard Sports
Foto: Leonard Sports

Kortom,

Natuurlijk zijn bovenstaande producten nog maar het topje van de ijsberg. Er zullen van velen merken nieuwigheden worden gepresenteerd. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe Range X Heavy Duty rubberboten van TTB Baits, de nieuwe Switch Wraps zonnebrillen van Fortis Eyewear of de nieuwe Liquid Additives van Pro Line. Daarnaast is het ook zeker een aanrader om de Duitse standhouders in de gaten te houden! We mogen onder andere Carpleads, Carplounge, Carpspot, Zado Baits en Bivylight verwachten en daar zal ongetwijfeld veel moois tussenliggen aan de producten. Kortom, het belooft weer een mooie beurs te gaan worden! 

De innovatieve Switch Wraps zonnebrillen van Fortis Eyewear
De innovatieve Switch Wraps zonnebrillen van Fortis Eyewear
Foto: Fortis Eyewear

Nieuw: Het VIP arrangement

Carp Zwolle vind plaats op 7 en 8 februari in de IJsselhallen te Zwolle. Op zaterdag vangt de beurs aan om 09:30 uur en sluit om 17:00 uur. Op zondag openen de deuren om 10:00 uur en sluiten ze om 16:00 uur. Een kaartje aan de kassa kost 16,00 euro. Koop je je ticket vooraf online, dan betaal je slechts 12,00 euro. Nieuw dit jaar is het VIP arrangement. Een special arrangement inclusief eigen parkeerplaats, een uur eerder toegang tot de beurs, gratis koffie of thee inclusief wat lekkers en vooral speciale kortingen bij een scala aan standhouders. De prijs voor de VIP kaarten bedraagt 25,00 euro. 

Iedereen een fijne beurs gewenst!

Link: www.carpzwolle.nl

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.