Carp Zwolle 2016 - De vooruitblik

Het zal niemand wel ontgaan zijn dat eind deze maand natuurlijk de 22ste editie word georganiseerd van Carp Zwolle. Dat weekend zullen er weer vele van jullie de auto instappen met op de navigatie Zwolle ingesteld om zich vervolgens in een file te parkeren richting de IJselhallen. Want Zwolle is dan traditie getrouw weer even het middelpunt van alle karpervissers in Europa. Maar wat kan je allemaal verwachten?

In dit artikel geven we je een beknopt overzicht van wat je kan verwachten van de beurs met nog een leuke verrassing op het einde. 

Beurs Info

Vorig jaar was het erg druk en met ruim 16.000 bezoekers eigen wel te druk. Zoals we al eerder berichte heeft de organisatie dus ook de beurs met een dag verlengd en vind nu dus plaats van vrijdag tot zondag. De vorig jaar geïntroduceerde vip kaarten zijn vervallen nu dat er een driedaagse beurs van gemaakt is.Voor alle goede orde dus van 29 tot 31 januari. De deuren zullen op vrijdag en zaterdag om 9:00 uur opengaan en sluiten om 17:00. De zondag sluiten de deuren een uurtje vroeger en zal je dus de beurs moeten verlaten om 16:00

Om niet in de wachtrij te hoeven staan of zelfs een teleurstelling te moeten verwerken dat er geen kaarten meer zijn voor die dag kan je het best je kaarten online bestellen en sta net zoals vorig jaar voor 12,00 euro binnen (hier komt nog wel 1,66 servicekosten bij). Naast dat dit je gelijk een korting oplevert van €2,34 maak je tevens gelijk kans op een van de vier sets Daiwa Cast'IZM BR molens die gelijk zijn vol gespoeld met Infinity Duo lijn. Neem je toch de gok dan moet je aan de kassa 16,00 afrekenen. Mocht je met een jeugdige visser of belangstellende komen en deze nog onder de 12 jaar is dan mogen deze gratis naar binnen.

Koop je tickets on-line en maak kans op mooie prijzen

Nieuwe producten

Natuurlijk is Carp Zwolle ook de plek waar veel fabrikanten een nieuw product lanceren of zich proberen te onderscheiden van de rest. Zo zal ook Rebelcell een product gaan lanceren tijdens de beurs. Rebelcell maakt accu's met Lion-On techniek wat ze dus superlicht maakt. Als je dus een vervend gebruiker bent van accu's moet je dus zeker die stand eens bekijken. Het Belgische Dreambaits zal hun nieuwe instant versie van de superkrill lanceren. 


50/50 Hookbaits van MTC

MTC Baits zal ook hun gamma flink uitbreiden en ten toon stellen in Zwolle. Zo zullen ze de nieuwe DeLiver bol presenteren, wafters en de Whitiez popup range. Deze laatste zit bomvol attractors en alleen in het wit verkrijgbaar. De test resultaten lijken erg veelbelovend. En als klapper ook nog een 50/50 Hookbait Range.

Waarschijnlijk zal er komende weken nog wel van alles uitlekken en houden we je op de hoogte.

Stands

Bijna alle grote merken zijn weer aanwezig op Carp Zwolle. Bij de stands van de grote merken kan je altijd terecht voor product informatie en dergelijke. Een beetje sluikreclame is natuurlijk nooit erg en ga dus zeker eens kijken bij de sponsors van Carpfeeling veel van hun staan er ook met een stand.

De Korda stand met Danny Fairbrass

Lezingen

Na al het geslenter langs de stands kan je natuurlijk je voeten even rust geven door plaats te nemen in het auditorium en genieten van de vele lezingen. Op elke dag zijn er namelijk 5 voorzien en als Nederlands niet je moedertaal is zijn er ook lezingen in het Duits en Engels. Niet iedere lezing word iedere dag gedaan dus als je perse een bepaalde lezing wilt volgen zal je het programma even moeten checken. In totaal zijn er namelijk 7 verschillende.

Pilaar & Hofman gaan je iets vertellen over Turkije en hun kennende zal dat niet over een all-in resort zijn aan de kust maar weer bol staan van de hilariteit en avonturen. De crew van Korda proberen je bij te brengen hoe je het familieleven en het karpervisser ook op een andere manier kan combineren dan lange sessies te draaien en gaan in op het vissen van korte sessies. Pieter van de Werfhorst en Koen Koops van Strategy verzorgen ook lezing en die zal ingaan op rigs. Op een rig moet ook een aasje worden gemonteerd anders vangen we hoogstens een verdwaalde snoek bij het indraaien en daar kan Mario Gijbels je natuurlijk van alles over vertellen. Michael Aubry zal zijn lezing doen over het projectmatig aanpakken van grote wateren met als voorbeeld Cassien. En last but not least gaat Bas van Klaveren van The Carp Specialist je nog wat vertellen over zijn Arabische liefde en ook dit gaat wel over karpers natuurlijk.

Bas met een Arabische liefde

Goed Nieuws

Als je nog geen kaarten heb dan hebben wij ook goed nieuws voor je want de komende 20 dagen heb je kans op gratis kaarten bij ons. Meedoen is simpel, like dit artikel, like onze fanpage op facebook en optioneel een schietgebedje om je kansen te vergoten. Nu rest je nog om onze fanpage op je tijdlijn in de gaten te houden om te checken of je gewonnen heb. Om de twee dagen verloten wij een setje van twee kaarten zodat je eind deze maand lekker een dag naar Carp Zwolle kan met je vismaat (vriendin of kind kan natuurlijk ook) en de entree prijs dus kan besteden aan andere zaken.

Dus like het artikel hier beneden, ga naar facebook en like onze fanpage!

 

Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.