Carp Zwolle 2018 - De plattegrond is bekend

Het aftellen tot Carp Zwolle is begonnen. Op vrijdag 2 februari 2018 zal dé beurs der karperbeurzen losbarsten in de IJsselhallen te Zwolle en wij zijn erbij! Voor het tweede jaar op rij zullen wij als CarpFeeling aanwezig zijn en dit jaar zijn we nog beter te vinden! De komende weken zullen we jullie regelmatig een update geven over Carp Zwolle en vandaag beginnen we met de plattegrond die inmiddels bekend is gemaakt. Hierop staan alle 145 stands ingetekend en je kunt dus al een planning maken van je wandelroute ;)

Klik op de afbeelding voor de uitgebreide plattegrond
Klik op de foto om de volledige plattegrond te bekijken

Ook dit jaar bestel je eenvoudig je kaarten online voor slechts €12,- (exclusief €1,66 servicekosten) per persoon. Aan de deur is de ticketprijs vastgesteld op €16,00 en je bespaart dus €2,34 door vooraf te bestellen. Met je e-ticket krijg je daarnaast nog extra kortingen en maak je kans op één van de drie visreizen, aangeboden door The Carp Specialist.

Laat de voorpret maar vast beginnen en check de onderstaande preview. Houd onze website in de gaten voor meer informatie.


Benieuwd naar de laatste updates en nieuwtjes van de standhouders? Kijk dan op de website van Carp Zwolle.

www.carpzwolle.nl

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.