Carp Zwolle '19 gemist?

Afgelopen weekend kwamen er meer dan 17.000 karpervissers naar de Ijsselhallen in Zwolle om zich te laten verrassen door de standhouders op de 25e editie van Carp Zwolle. Om precies te zijn 17.454, wederom een nieuw record aantal bezoekers! Maar liefst 20.000 m² stond in het teken van karpervissen en de standhouders van veel bekende merken hebben jou hun beste en nieuwste producten laten zien. En wat misschien nog wel belangrijker is, je kon er een praatje maken met de mensen die hard werken aan het product waar jij met alle vertrouwen mee vist. Ik ben er van overtuigd dat je vast en zeker nog niet van alle visgeheimen op de hoogte was! Naar alle waarschijnlijkheid kan je nu niet wachten om je eerste sessie te gaan vissen.Wie wordt er nu niet getriggerd op zo’n weekend? Mocht je niet in de gelegenheid geweest zijn om naar de beurs te komen, geen paniek! Laten we een paar van de vele nieuwe producten en ontwikkelingen die op Carp Zwolle te zien waren eens doorlopen.

Mix iT van Martin SB

De introductie van een nieuw product van Martin SB, Mix iT is een geheel nieuw product dat aan hun assortiment is toegevoegd. Het is een grondvoer dat bestaat uit zinkende, zwevende en stijgende deeltjes en wordt geleverd in de 6 bewezen smaken uit de Classic Range. Mix iT is uitstekend in te zetten als method- en stickmix.Check hun intro filmpje op www.facebook.com/martinsb.baits

Genoeg interessante deals op de stand van Martin SB

Poseidon unhooking mat p4

Op de stand van Poseidon was het behoorlijk druk, naast de nieuwe Bobbin Trigger Beet Indicators had je ook de kans om kennis te maken met de onthaakmat P4. Deze onthaakmat kost een flinke duit, maar door de levenslange garantie is het de laatste mat die je waarschijnlijk aanschaft. Check voor meer informatie over deze mat het artikel Ultieme Kerstcadeau’s

De nieuwe P4 onthaakmat van Poseidon

Tattoo Carp Zwolle

Voor de echte ‘die hards’ onder de karpervissers kon je bij Zoe Tattoo gratis een Carp Zwolle tattoo laten zetten. Er was een keuze uit verschillende afbeeldingen of het Carp Zwolle jaarlogo. Uiteindelijk heb ik er zelf toch voor gekozen om het te laten bij een sticker op mijn tacklebox!

Zoe Tattoo

Je eigen Carp Zwolle tattoo

De ‘Gamechanger’ van Strategy

Een bezoek aan de stand van Strategy was zeker de moeite waard door de schitterende kans om The Gamechanger te kunnen testen. Tevens kon je gratis een Saga beker vullen met je favoriete smaak en kans maken op 5 kg Saga naar keuze! Ook de jeugd werd goed vermaakt, van het leren knopen van rigs tot uitleg over de juiste kneepjes van het vak!

De jeugd werd goed voorgelicht

Pioneer Baits Winegumz & The Glove Limited Edition

Eén van de leuke ontwikkelingen rondom CARP Zwolle zijn elk jaar weer de limited edition producten die speciaal voor de beurs worden gemaakt. Zo draait Pioneer Baits elk jaar zo’n limited edition pop-up en dit jaar draaiden ze zelfs meerdere varianten. Een daarvan is de limited edition Winegumz. Een kleurrijke multi-colour pop-up in zowel ronde 14mm vorm als dumbell. Ze zijn voorzien van een zoete flavour en tal van vangrijke additieven als minamino’s, N-butyric, hoogwaardige liquid sweetner en betaïne. Bekijk ook zeker die andere limited edition, genaamd The Glove. Een bijzonder oranje aasje voorzien van clove oil (kruidnagel), minamino, plantaardige eiwitten, hydrolisaat en een liquid sweetner!

Speciale pop-ups van Pioneer Baits

Meer dan 200 jaar karpergeschiedenis

Ook was Rini Groothuis aanwezig om zijn laatst geschreven boek te verkopen en tevens kon je deze ook laten signeren door hem. Carp Zwolle is DE plek waar je oude bekenden tegen komt. Zo konden we getuige zijn van het moment waar dik 200 jaar karpergeschiedenis op de foto ging. Rini Groothuis, Aaron Fresco en John Bijleveld hebben alledrie aan de wieg gestaan van het karpervissen in Nederland. Nog steeds beoefenen zij het vissen, waarvoor hulde!

Meer dan 200 jaar karpergeschiedenis!

Gladiator Eco 2.0

Gladiator-baitboat brengt in dit jaar een kleinere versie van de huidige Gladiator uit, maar op de beurs was de kennismaking met het nieuwe ontwerp wel al mogelijk. Zo kon je hem al bewonderen, een stukje varen en de nodige informatie krijgen. Het voordeel van deze voerboot is dat je via de afstandsbediening de batterij kunt omschakelen naar de back-up accu.

De Gladiator Eco 2.0

Ridgemonkey bivvy’s

De oplettende bezoeker was het vast al opgevallen dat Ridgemonkey ook twee bivvy’s op hun nieuwe stand had staan. Het waren nog wel prototypes om nog verder uitgewerkt te worden, maar wat duidelijk opviel was dat ze anders waren dan meeste bivvy’s. Deze hadden een vierkant design en snel op te zetten. Je vouwt de bivvy uit, plaatst twee pegs in de achterkant en vervolgens klap je het geheel uit als het dak van cabrio. Het geheel staat dus binnen 3 minuten. Door de gebruikte materialen zullen ze zeker niet gaan uitblinken in lichtgewicht zullen we maar zeggen. Hierdoor is wel onze verwachting dat ze gaan concurreren in het duurdere segment van de bivvy’s. Gezien er zowel een één- als tweepersoons bivvy stond is ook de verwachting dat beide op de markt zullen komen. De releasedatum is nog niet bekend gemaakt, maar we gokken dat deze rond de zomer beschikbaar komen.

Prototype bivvy's van Ridgemonkey

Nieuwe merchandise CarpFeeling

Op de stand was onze nieuwe merchandise al te passen in ons pashokje en aan te schaffen voor een mooie beursprijs, De mutsen zijn uitgebreid met twee nieuwe kleuren, namelijk mosterd geel en paars/roze. Ook hebben we groene joggingbroeken met ritsen in de zakken toegevoegd aan de shop en tot slot een aantal nieuwe gave snapbacks.

CarpFeeling merchandise

Fotodump

Natuurlijk is bovenstaande maar een greep uit de beursdagen van Carp Zwolle 2019. Check zeker ook even de fotodump hieronder, sommige producten worden de komende tijd vast nog in de News Flash meegenomen!

Alles stond netjes uitgestald bij MartinSB
Alles werd netjes uitgelegd bij Deeper
Bijna niet van het echt te onderscheiden
Cygnet
De A Range van Solar
De Carp Zwolle 25 Years Navigator
De gele loper was niet meer geheel geel na zoveel bezoekers
De meesterwerken van Remko van den Berg
De moonchair van Nash is goedgekeurd
De nieuwe Century Neville Stealth - opgeruimd ook nog eens compact
De nieuwe Century Neville Stealth
De nieuwe nanopod van JAG
De nieuwe Umami van Dreambaits
De nieuwe werppijp van Ridgemonkey
De PB Hollow kevlar laat zich naadloos verbinden met de Silk Ray
De pick en mix van Saga liep heeeel hard
De Scope range van Nash was erg in trek
De slakken van Top Secrets waren een groot succes
Dreambaits
Drukte op de stand van Attractive
DSC08742
Een koel drankje is wel zo lekker in de zomer
Een vak appart dat Airbrushen
En nog meer boten
Er werd flink geshopped
Fluo Dumbels van Attractive Baits
Fluo popups
Geheel in traditie had Monkey Climber natuurlijk weer een speciale popup samen met CC Moore
Het Plaform mag natuurlijk niet ontbreken
Matrix hadden hun hangers weer netjes uitgestalt
Meus Baits met de special coating en poeders in actie
Mick en Rini
Mooie popup deal van Crafty Catchers
Natuurlijk waren de boten van Raptor er ook
Niet alle dagen was er een mooie blauwe lucht
Nieuwe Nectar boilie van Crafty Catchers
Ook bij The Carp Specialist werd er wat afgebabbeld
Ook de dip van Meus is anders dan anders
Ook op de stad van Deeper werd er veel uitleg gegeven
Ook raptor heeft nu een kleine generator in het assortiment
Ook voor molenonderhoud kon je terecht bij Shimano
Ook voor rig uitleg kon je terecht bij Strategy
Op naar de 26ste editie
Powapacs
Prologic K3
Rini signeerde zijn nieuwe boek
Still going strong!
Veeeeeeeel hengels
Veel nieuwe producten bij Raptor
Voor een muziekje werd ook gezorgd
Voor een visfoto hoefde je niet naar de waterkant
Voor welke prijs zou hij weg gegaan zijn
Zelfs de nagels van Patricia waren in stijl

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.