Carp Zwolle here we come!

Facebook wordt momenteel gedomineerd door (pers)berichten over Carp Zwolle en dat is natuurlijk ook logisch. Carp Zwolle is immers dé aftrap voor het nieuwe karperseizoen en de plek bij uitstek om als bedrijf je nieuwe producten aan de vissers te tonen. Natuurlijk worden er ook leuke acties gehouden en met een beetje mazzel ga je met leuke prijzen weer naar huis. Zoals we jullie vorige week al vertelden zijn wij als CarpFeeling voor het eerst op de beurs aanwezig en we hebben er zin in!

Twee nieuwe designs die we voor het eerst verkopen op Carp Zwolle
Twee nieuwe designs die we voor het eerst verkopen op Carp Zwolle

Op de achtergrond zijn we al weken bezig met de organisatie rondom de beurs. Hoe de stand er precies uit komt te zien houden we nog even geheim, maar de stand zal een hele mooie plek gaan worden op de beursvloer. Een plek waar we graag met jullie praten over hetgeen ons allemaal verbindt: Karpervissen.

Naast de karperpraat is het op onze stand ook mogelijk om onze merchandise te kopen. We nemen een aantal nieuwe designs voor je mee, maar ook de oude designs uit onze webshop worden niet vergeten. Wist je trouwens dat we op onze Facebookpagina nu twee hoodies verloten? Klik hier om naar deze actie toe te gaan en mee te doen.

Last but not least; we hebben ook nog eens twee gave winacties voor je op poten gezet!

WIN een midweek vissen op De Ronde Bleek
WIN een midweek vissen op De Ronde Bleek

Win een midweek vissen op De Ronde Bleek!

Eerder vertelden we al dat we op onze stand o.a. stil zullen staan bij het fotograferen met behulp van een zelfontspanner. Hier gaan we gelijk een leuke actie aan koppelen, want we gaan op onze stand foto’s maken van de bezoekers. Van jou en je vrienden dus! Onder alle mensen die op de foto gaan verloten we, in samenwerking met De Ronde Bleek, een midweek vissen op hun prachtige karperwater t.w.v. 180 euro! De winnaar gaat op jacht naar de vele prachtige (en grote) karpers die dit water rijk is. Op onze stand vertellen we je precies hoe de actie werkt, dus zoek ons op!

Bij de tweede winactie verloten we enkele prachtige prijzen
Bij de tweede winactie verloten we enkele prachtige prijzen

Laat je e-mail adres achter en win één van de prachtige prijzen

Bij de tweede actie geven we in samenwerking met onze sponsors enkele prachtige prijzen weg ter waarde van 500 euro! Op de beurs delen we flyers uit met een adres daarop. Ga naar dit adres en laat je naam + e-mail achter. Zo maak je automatisch (en volledig gratis) kans op de gave prijzen uit deze prijzenpot. De prijzen die we weggeven zijn gesponsord door Originals, Korda, Hareco, De Tacklebox, Zunnebeld en Strategy. Vergeet dus niet de flyer mee te pakken op onze stand!

Natuurlijk houden we jullie gaandeweg de beurs ook continu op de hoogte van het reilen en zeilen daar. We bekijken de nieuwste producten en zullen jullie zelfs live laten meekijken op de beurs.

Je vindt ons op stand 110 in hal 1.

Stay tuned!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.