CARP ZWOLLE: Seasons kickoff

Het aftellen is begonnen. Over iets minder dan een maand openen zich de deuren van de ijsselhallen voor wat met recht 'de grootste karperbeurs van de Benelux' genoemd mag worden. Alles wat ook maar iets te maken heeft met karpervissen verzamelt zich in Zwolle voor de CARP ZWOLLE 2014. 

2014 is het jaar dat deze beurs 20 jaar bestaat en dit mag natuurlijk niet onopgemerkt blijven. Al 20 jaar is CARP ZWOLLE het startschot van weer een nieuw visseizoen (Season's kickoff) en om deze reden pakt Mick Paine (de organisator) dit jaar groots uit.
 
Ook voor 2014 heeft de organisatie van CARP ZWOLLE weer een aantal hele leuke verassingen uit de hoge hoed getoverd. Zo hebben ze, om te beginnen hun hele uitstraling een opfrisbeurt gegeven. Met een nieuw logo, huisstijl en website (www.carpzwolle.nl) zijn ze weer helemaal up-to-date. Deze website zal - naarmate we dichter naar de beurs groeien - steeds vaker worden voorzien van updates. 

Ook is het sinds dit jaar mogelijk om je tickets online aan te schaffen. Dit kan via hun website (klik hier) of de Facebook App (klik hier). Je hoeft dus niet meer uren in de rij te staan voor een kaartje. Een bijkomend voordeel is dat je bij de aanschaf van een online ticket ook nog eens kans maakt op een droomreis naar Thailand. Geen kinderachtige prijs als je het mij vraagt.

In samenwerking met KWO is er ook een App ontwikkeld die voor IOS en Android gebruikers gratis is te downloaden. Via deze App wordt je op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes, de deelnemende bedrijven, de plattegrond, lezingen en aanbiedingen. Een must have!


De nieuwe uitstraling van de CARP ZWOLLE


Op de beursvloer zelf zullen vrijwel alle bedrijven weer aanwezig zijn (zie hier de deelnemerslijst). Zij tonen/verkopen hun nieuwste producten, voorzien je van deskunig advies staan klaar voor een gezellig babbeltje. Ben jij op zoek bent naar nieuwe spullen, dan is dit de plek om je slag te slaan. Naast de verschillende scherpe aanbiedingen heb je ook nog eens een giga keuze.

Ook dit jaar worden er weer verschillende lezingen gegeven. Niemand minder dan Pieter van der Werfhorst vertelt ons over over het steeds populairder wordende 'Streetfishing'. Ook 'Piel' & 'The Hoff' zijn dit jaar weer van de partij met hun lezing genaamd: Road trippin. Als laatste zijn het Ruud Hageman en Kees Deelder die vertellen over hun karper avonturen langs de Route de Soleil.


Karpervissers van heinde en ver verzamelen zich


In tegenstelling tot voorgaande jaren zal de CARP ZWOLLE dit jaar zaterdag de 8e en zondag de 9e van februari plaatsvinden. Zoals gebruikelijk openen de deuren de eerste dag (zaterdag) van 09:00 - 17:00 uur en de tweede dag van 10:00 tot 16:00. Entree kaarten kosten € 12,-.

Vanaf vandaag zullen ook wij je op de hoogte houden van alle ontwikkelingen want we hebben er vreselijk veel zin in. Uiteraard zullen ook wij dit jaar weer een aantal kaarten verloten onder onze vaste bezoekers.


Deskundig advies op alle fronten 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.