CarpCam HQ

De CarpCam staat inmiddels al weer een tijdje in het water en vanwege het wijzigen van bepaalde technieken waren we alles volop aan het testen. Het mag natuurlijk niet gebeuren dat we tijdens het uitzenden voor verrassingen komen te staan. Tijdens deze testen konden we hetjk) niet laten om zo af en toe een paar kilo boilies en tijgers te water te laten. Dit niet geheel zonder resultaat!

CarpCam HQ

Wat hebben we de afgelopen tijd allemaal uitgevreten? Om te beginnen hebben we een ander beeldformaat. We maken gebruik van een technieken waardoor je de CarpCam in breedbeeld kunt bekijken. Dit zorgt ervoor dat we in de breedte ongeveer 15% meer beeld hebben! We krijgen dus meer te zien dan voorheen. Bovendien ziet dit er een stuk mooier uit. In fullscreen mode krijg je namelijk een prachtig, beeldvullend panorama beeld voor je kiezen. Op een grote tv is dit helemaal te gek!


Ook de kleuren hebben we even stevig aangepakt. Kleuren veranderen onderwater en hier is moeilijk op te anticiperen. Het water waar de Cam momenteel staat, heeft namelijk een heel zachte bodem en is een beetje oranje van kleur (veenbodem). Wanneer karpers de boel omwoelen hangt er erg veel stof in het water. Hierdoor is er weinig zicht en zijn kleuren niet meer zichtbaar. Met onze hardwarematige aanpassingen zullen in zo'n situatie de kleuren niet meer op hol slaan maar blijven kleuren zoals ze zijn.


Ze zwemmen ongeduldig langs, wachtend op ons voer ...


Oke, allemaal leuk en aardig, maar wanneer kunnen jullie weer meekijken? Wanneer kunnen ook jullie je verlekkeren aan deze prachtige beelden? We waren van plan een flitsende trailer in elkaar te flansen. Zo'n kietelend filmpje dat je helemaal lekker maakt. Toch hebben we besloten dit niet te doen. Waarom niet? Om de doodsimpele reden dat er momenteel erg veel karper voor de Cam aanwezig is. Dit willen we jullie natuurlijk niet onthouden!


Nog even.....

Zondagochtend om precies 9 uur zullen we de cam aanzetten voor het grote publiek! Je kunt vanaf dan weer 24/7 genieten van de onze aangevoerde stek.

Tot morgen allemaal!

CarpFeeling Team

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.