CarpEvenTT 2010

De beurstijd komt er weer aan. Afgelopen week heb ik de Hengelsport- en Visboten beurs al even onder de aandacht gebracht. Ongeveer drie weken later kunnen we onze harten ophalen in de TT Hall Assen. Voor de tweede maal wordt hier namelijk de CarpEvenTT georganiseerd. Een jonge beurs dus, maar wel eentje die vorig jaar op een hoop mensen indruk heeft gemaakt. Natuurlijk was het immense aquarium met de net zo immense karpers daar ook voor een groot deel verantwoordelijk voor, maar het was overduidelijk dat deze beurs bestaansrecht had. De Carp in Zwolle had er een concurrent bij!Dat aquarium zal ook dit jaar samen met (tot nu toe) 56 exposanten op de beurs aanwezig zijn. Daarnaast zijn er diverse lezingen van onder andere Daniel Jawadnya en Marco Kraal. Naast al het beursgeweld in de TT Hall word er in de buitenlucht een 26 uur durende jeugdwedstrijd gehouden. Ben je niet ouder dan 16 jaar? Dan kun je je tot 10 november inschrijven voor deelname aan deze wedstrijd. Op 10 november worden er uit alle aanmeldingen 5 deelnemers gekozen. Deze zullen tijdens de wedstrijd begeleidt worden door Team KGB Baits en mensen van de Karper Studie Groep Nederland.


Dus, houdt 27 of 28 november (of allebei natuurlijk) vrij in je agenda. Beursdeuren gaan elke dag om 10 uur open tot 18:00 uur.  Entreeprijs voor volwassenen is €9,-. Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar kost een kaartje €4,- en kinderen tot 6 jaar mogen gratis naar binnen. Parkeren kost ook bij de TT Hall Assen niks.

Wil je meer informatie over de beurs, je aanmelden voor de jeugdwedstrijd of wil je weten welke standhouders er zijn? Neem dan een kijkje op www.carpeventt.nl


Adres TT Hall Assen:
De Haar 11
9405 TE Assen


Arnold Samsen

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.