CarpevenTT 2010 zit er weer op

Afgelopen weekend is de tweede editie van de carpevenTT gehouden. Dit jaarlijks terugkerende karperfestijn werd dit jaar een maand eerder gehouden in de hoop op beter weer dan vorig jaar. Door hevige sneeuwval vorig jaar december bleven veel bezoekers thuis en konden de buitenactiviteiten niet door gaan.


De TT-hallen werden weer omgetoverd tot een walhalla voor de karpervisser

Deze karperbeurs in de TT-hallen van Assen was net als vorig jaar weer heel sfeervol aangekleed. De subtiele verlichtingen, bordeaux rode gordijnen en het enorme aquarium in het midden van de hal maakten het tot een mooi geheel. Dit aquarium was ook dit jaar weer een enorme publiekstrekker. Het viel me wel op dat er vorig jaar beduidend grotere karpers in zwommen. Dit is waarschijnlijk gedaan vanwege de hoeveelheid kritiek wat hier vorig jaar op was. Ook waren er dit jaar meer bedrijven en leveranciers aanwezig waardoor het aanbod voor ons als bezoekers groter was.  


Met spelletjes als een voerboten race kon je leuke prijzen winnen


Veel nieuwe producten heb ik niet kunnen ontdekken, maar dit is niet iets waar je de organisatie van de beurs op kan afrekenen. Zij zijn namelijk niet verantwoordelijk voor de producten die worden aangeboden op een beurs. Wel was Piet Vogel van de partij en toonde hier zijn nieuwe end game lijn. Ik heb een aantal zeer interessante producten weten te bemachtigen waarover ik binnenkort meer zal vertellen op CarpFeeling. Ook de voor mij nog onbekende firma DFC (digital fish cams) was aanwezig. Zij verkochten een mobiele onderwatercamera voor particulier gebruik. Voor nog geen €800,- euro heb je al een onderwater pan tilt camera, compleet met bedrading en monitor in een mooie koffer. Een stand die flink wat aandacht van de bezoekers wist te trekken.Ik vond het een leuke beurs om rustig rond te snuffelen. Voor ik er erg in had was de dag om en verliet ik, met een volle tas, de TT hallen in Assen. Erg groot was de beurs niet en ondanks dat de opkomst niet enorm te noemen was, was het een erg geslaagde beurs. Laten we hopen dat volgend jaar meer bedrijven zich aansluiten bij dit leuke initiatief zodat ook deze beurs groter kan worden!

Erwin van Hensbergen

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.