CarpEvenTT 2011

Het duurt nog eventjes, maar over ongeveer tweeëneenhalve maand is het weer zover. Op 29 en 30 oktober zal in de TT Hall in Assen de derde editie van de CarpEvenTT plaatsvinden. Op de website van de CarpEvenTT zien we dat inmiddels al bijna 40 standhouders zich hebben aangemeld. Evenveel als vorig jaar dus en met nog ruim twee maanden te gaan kan het haast niet anders dan dat de 15.000 m3 aan beursvloer nog beter gevuld gaat worden dan de voorgaande editie.

Op moment van schrijven staan er twee lezingen op het programma, maar dit zullen er ongetwijfeld meer worden. Gerwin Gerlach zal een lezing geven over zijn Nederlandse visserij vol strategische en technische tips die voor zowel de beginnende- als doorgewinterde karpervisser zeker interessant zal zijn. Pieter Beelen gaat het één en ander vertellen over de moderne karpervisserij. Daarnaast zal hij dieper ingaan op de Nederlandse meervalpopulatie, welke steeds groter wordt. Pieter is werkzaam bij Sportvisserij Nederland waar hij zich onder andere bezig houdt met het Meerval meldpunt. Hierdoor weet hij precies hoe het in ons land met de meerval gesteld is. 

Zal het enorme aquarium er dit jaar ook weer staan?

Naast alle standhouders en lezingen zijn er natuurlijk ook nog prachtige prijzen te winnen op de CarpEvenTT. Wat te denken van een Vortex 3.10 deluxe? En voor de winnaar van de voerbotenrace, georganiseerd door Topvisser, zal er weer een prachtige voerboot klaarstaan. Op de CarpEvenTT wordt er een nieuwe voerboot aan het publiek voorgesteld, welke ook gebruikt gaat worden tijdens deze voerbotenrace.

Genoeg te zien en te doen dus en voor de beursliefhebbers zeker de moeite waard. Voor volwassenen kost de entree 9 Euro. Kinderen van 6 tot 12 jaar 4 Euro en kinderen tot 6 jaar mogen gratis naar binnen. Parkeren is ook dit jaar weer helemaal gratis!

Voor de lijst met standhouders en de laatste updates kun je een kijkje nemen op www.carpeventt.nl

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.