CarpEvenTT 2011 samengevat

Zoals velen van jullie weten, vond de afgelopen twee dagen de CarpEvenTT plaats in de TT hallen in Assen. Het was alweer de derde editie van de beurs en wij waren er afgelopen zaterdag aanwezig. Welke nieuwtjes waren er te vinden en hoe was de beurs in het algemeen? Lees verder...

Een beurs is een mooie gelegenheid voor fabrikanten en winkeliers om nieuwe producten aan het grote publiek voor te stellen. Ook op de CarpEvenTT waren er een aantal leuke nieuwtjes te vinden. Om te beginnen de nieuwe producten van Piet Vogel. Naast een breed scala aan end tackle verkoopt het merk nu ook onder andere diverse hengels, stoeltjes en een onthaakmat. Mooie producten, vooral de hengels zag er netjes uit!

Mooi en comfortabel

Op de stand van Fox kwamen we de nieuwe Flatliner bedchair tegen. Deze is, zoals de naam al doet vermoeden, helemaal vlak en de draaiknoppen kunnen weggeklapt worden zodat je daar tijdens het liggen geen last van hebt. Daarnaast kwamen we bij ESV Supplies de P-Line Stop Glue tegen. Deze lijm is bedoeld om twee soorten lijnen (bijv. hoofdlijn en voorslag) aan elkaar vast te maken zonder dat er een knoop aan te pas komt! Binnenkort een review over dit product.

Uitleg over de nieuwe Stop Glue


Voor wie opzoek was naar een nieuwe voerboot kon bij de Voerboot Specialist de nieuwe Prisma voerboot bewonderen. Een leuke boot waarbij de gps en dieptemeter in de afstandsbediening zijn verwerkt! Op de CarpEvenTT kon je trouwens ook terecht voor het splinternieuwe boek van Herwin Kwint en Raymond Hakkert, het tweede deel van Woord van Zwijgen!

Helaas was het op de zaterdag wat publiek betreft ontzettend rustig. Aan het begin van de middag liep de TT hal al snel leeg. Ik ben op zondag niet aanwezig geweest, maar het zal gisteren waarschijnlijk ook geen storm hebben gelopen. Hoofdoorzaken hiervoor zijn denk ik de locatie en de tijd van het jaar. Assen is voor veel mensen die in het westen en zuiden wonen denk ik te ver rijden. Daarnaast lopen we tegen het einde van het seizoen aan waardoor de meeste karpervissers in plaats van stevig winkelen, eerder op het punt staan om hun uitrusting voor een paar maanden op te bergen om even helemaal niet met vissen bezig te zijn. Wat dat betreft heeft de beurs in Zwolle twee enorme voordelen ten opzichte van de CarpevenTT. Het ligt centraler en de beurs wordt gehouden wanneer de meeste vissers op het punt staan om aan het nieuwe seizoen te beginnen. 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.