CarpFeeling gaat op vakantie

We hebben bij CarpFeeling een fantastisch jaar achter de rug. In het afgelopen jaar stonden we voor het eerst op de beurs in Zwolle, lanceerden we onze webshop met eigen merchandise en verzorgden we op vrijwel dagelijkse basis nieuwe artikelen voor jou als bezoeker. De vele leuke reacties, bestellingen en gesprekken geven ons veel energie en we hebben nog veel meer leuke plannen om door te gaan. Je zult vast begrijpen dat we zelf ook af en toe even wat tijd nodig hebben om tot onszelf te komen en dat gaan we de komende tijd ook doen.

Ook Claudia vond het leuk dat we op de beurs stonden
Ook Claudia vond het leuk dat we op de beurs stonden

Als vaste bezoeker ben je vast bekend met ons ‘vakantierooster’. Ook nu hebben we er voor gekozen om een tijdelijke vakantie in te gelasten waarin we even wat tijd voor onszelf gaan pakken. Even tijd voor de familie, vrouwen en kinderen. Maar natuurlijk ook tijd om lekker te gaan vissen. In de periode van 31 juli t/m 21 augustus blijven we nog wel actief, maar plaatsen we om de dag nieuwe content in plaats van dagelijks. Wij hopen op jullie begrip voor deze tijdelijke aanpassing. Na die tijd zullen we met frisse zin weer volop aan de slag gaan.

Namens de voltallige CarpFeeling crew wensen we jullie een fijne vakantie.

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.