CarpFeeling zoekt nieuw talent

CarpFeeling is op zoek naar nieuw talent! Om een website als CarpFeeling dagelijks te kunnen voorzien van gave nieuwe content, zijn schrijvers nodig. Natuurlijk hebben we al een hele leuke club met schrijvers, maar met het vertrek van Tim van Zanten en Thimon Dokter is ruimte ontstaan voor nieuwe talent. Heb jij ambitie op het auteursvlak of ben je super goed voor de camera? Lijkt het je leuk om op regelmatige basis jouw artikelen of video's op onze website terug te zien? Blijf dan vooral lezen!

Maar eerst…

Voor we verder gaan willen we in ieder geval twee nieuwe crewleden aan jullie voorstellen. Wij zijn verheugd dat Bob van Biemen en Sam van Schaik zich met onmiddellijke ingang bij ons team hebben aangesloten. De laatste tijd zijn er al enkele artikelen verschenen van beide schrijvers en dat smaakt naar meer. Gelukkig hebben zowel Bob als Sam veel leuke ideeën voor artikelen, dus dat moet goedkomen! Meer weten over deze schrijvers? Zij stellen zich aan je voor op onze crew-pagina.


Bob van Biemen is één van onze nieuwe crewleden

Ben jij wat wij zoeken?

Zoals gezegd is CarpFeeling een zeer actieve website waar dagelijks nieuwe artikelen te lezen zijn. We zijn dan ook op zoek naar talentvolle schrijvers (jong en oud) die hun ervaringen, interesses, tips en/of de laatste nieuwtjes op karpergebied met onze lezers willen delen. Maar we zoeken niet alleen schrijvers. We zijn namelijk ook op zoek naar vissers die hun visserij filmen en CarpFeeling kunnen ondersteunen met leuke filmpjes, vlogs en materiaalreviews voor de camera.

Een bijdrage aan CarpFeeling wordt overigens beloond met een kleine vergoeding.

Geïnteresseerd?

Stuur dan eens een proefstukje in via onze website of benader ons via een reactie op dit artikel, mail of Facebook. Wij wachten op je!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.