CarpFeeling’s got Talent!

Karpervissen is en blijft een geweldige manier van ontspanning en onze hobby is voor tienduizenden vissers in Nederland en België het favoriete gespreksonderwerp. Iedereen beleeft zijn visserij immers op een eigen manier en dat zorgt voor vele uiteenlopende visies op o.a. tactieken, technieken en andere aspecten. Kortom: er is door de jaren heen al veel geschreven, maar er valt nog veel meer te vertellen!

CarpFeeling behoort al jaren tot de best bezochte (karpergerelateerde) websites van Europa en onze database bevat duizenden interessante artikelen, verhalen, blogs, rigs, technieken etc. Ook in de toekomst blijven we graag dagelijks interessante content plaatsen en daarom zijn we onder andere op zoek naar jouw verhalen en ervaringen. Heb jij een leuke tip, een gaaf verhaal of een sfeervolle column in huis? Knoop jij je rigs nét even iets anders dan je medevissers of ben jij het nieuwe foto- of videotalent? Dan zoeken wij jou!

Heb jij net als Tim Verloop een gaaf verhaal? Stuur het ons op!
Heb jij net als Tim Verloop een gaaf verhaal voor ons in petto? Stuur het ons op!

Schrijf voor CF en krijg tijdelijk een gaaf shirt cadeau

Natuurlijk zijn we alle schrijvers enorm dankbaar voor hun bijdragen aan onze website en daarom gaan we onze dank de komende tijd uitdrukken met een leuk presentje. Als jouw artikel wordt geplaatst op onze website krijg je een gratis shirt (t.w.v. € 14,95) uit onze webshop opgestuurd! Deze leuke actie duurt in ieder geval tot 31 augustus 2018.

Waar moet een artikel aan voldoen?

Natuurlijk stellen we wel kwaliteitseisen aan de artikelen die we plaatsen, maar in beginsel kan iedereen voor ons schrijven. Schrijf je niet helemaal foutloos dan is dat trouwens geen enkel probleem. Voor wij een artikel plaatsen kijken wij hem helemaal na en halen we de overgebleven spelfoutjes eruit. Laat je hier dus niet door afschrikken, maar neem contact met ons op als je twijfelt.

Schrijf een artikel voor CarpFeeling en ontvang een gratis shirt!
Schrijf een artikel voor CarpFeeling en ontvang een gratis shirt!

Een artikel moet minimaal aan de volgende eisen voldoen:

  • Minimaal 500 woorden
  • Wij hanteren een gemiddelde van 1 foto per 200 woorden. Een artikel van 600 woorden bevat gemiddeld dus 3 foto’s
  • Goede fotografie (minimaal formaat foto’s 800x600 pixels)

De redactie van CarpFeeling bekijkt alle ingezonden artikelen en behoudt zich het recht om een artikel niet te plaatsen. Wij zullen altijd aangeven waarom we hiertoe besluiten.

Lijkt het jou leuk om te schrijven? Stuur jouw artikel dan HIER in en wie weet staat jouw artikel binnenkort in de spotlights!

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.