20 januari: Hareco's Carp Show

Heb jij zaterdag 20 januari al iets te doen? Onze vrienden van Hareco Hengelsport organiseren dan namelijk een heuse Carp Show en die show mag je niet missen! Het is immers niet zomaar een show, je treft er veel bekende karpervissers uit binnen- en buitenland. Zo zullen o.a. Alan Blair, Alijn Danau, Martin Locke en Ian Moore van de partij zijn, samen met nog vele anderen. Zij zullen demonstraties geven en je kunt al je karpervragen aan hen kwijt.

Natuurlijk worden de nieuwste collecties van de bekendste merken gepresenteerd en gelden er veel extra kortingen op bijna al het materiaal. Daarnaast wordt er een voerbotendemonstratie gehouden op de vijver in het pand, zodat je de juiste keuze kunt maken. De Carp Show is ook dé plek om lekker te socializen met andere lotgenoten. Er wordt voor live muziek gezorgd en er is gratis eten en drinken. Zit je thuis met de kinderen opgescheept? Geen nood, ook voor hen worden leuke activiteiten georganiseerd. Hoeveel excuses zoek je nog? ;) 

Een ruime en prachtige winkel

Benieuwd wat je allemaal van deze winkel mag verwachten? Wij gingen op bezoek tijdens de opening van het pand en maakten een uitgebreid fotoverslag voor je. Kijk voor de laatste informatie op de Facebookpagina van Hareco Hengelsport.

Waar: Blankenstraat 4 in Sliedrecht
Wanneer: Zaterdag 20 januari 2018 vanaf 09.00 uur
Entree: Gratis
Parkeren: Gratis

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.