Carpsquare 2012

Dit weekend vond de Hengelsport- en Visbotenbeurs weer plaats en dit keer in een nieuwe locatie. Waar we voorheen nog afslag Veemarkthallen namen, zo parkeerden we zaterdagochtend de auto voor de Jaarbeurs. De reden was het nieuwe 'karperplein' genaamd Carpsquare waar een tal van nationale en internationale karpergerelateerde bedrijven hun producten en diensten lieten zien. Wij van CarpFeeling maakte een rondje langs de stands. Hierbij een impressie van een geslaagde beurs!
 


Bij binnenkomst kun je eigenlijk niet heen om de imposante stand van Shimano. Deze grootmacht had een groot aantal van hun nieuwe producten tentoongesteld. Naast nieuwe hengels, molens en luggage was ook de allernieuwste boilie van Dynamite Baits bij hun te proeven, ruiken en voelen genaamd The Grave. Een lekkere fishy knikker die ongetwijfeld de komende jaren nog voor heel wat vis op de kant gaat zorgen! Na een tijdje alle producten van Shimano te hebben bewonderd, lopen we via prachtige boten en dieptemeters naar de achterkant van de beurs waar Carpsquare zich bevind. Halverwege stoppen we nog even bij de grote stand van Fox waar we nog even een babbeltje maken met de wereldrecordhoudsters karper Lisette Beunders en Bianca Venema. Op de Fox stand zijn verder ook nieuwe producten te bewonderen als het nieuwe Supa Brolly System, de nieuwe Black Label Range Bobbins en de Kingsize versie van de Flatliner Bedchair. Erg gaaf spul weer!
 


De kakelverse wereldrecordhoudsters


Wanneer we op Carpsquare zijn aanbeland is het al vrij snel duidelijk dat er een paar interessante merken aanwezig zijn. We starten wij Nash Tackle waar een aantal nieuwe producten waren uitgestald. Zo konden we al de nieuwe Carp Cradles bewonderen, de Zedbed stretchers en wellicht het meest interessante, de Scope Concept hengels en bijbehorende luggage. De hengels zagen er goed uit en met de bijbehorende tas waren ze ook nog eens prima mee te nemen. Een weldoordacht concept van de heren van Nash! We lopen door en stoppen bij de stand van TTB Baits van Jacco Noordermeer. Ook hij heeft een primeurtje in de vorm van een nieuwe bol genaamd Insomnia. Binnekort op CarpFeeling meer over nieuwe range! 
 


Binnenkort meer!
 

We lopen verder en komen bij de Vissender Hollander uit. De Vissende Hollander is wellicht het grootste reisbureau voor visreizen van Nederland. Doordat ze onlangs het bestemmingenpakket van de European Carp Group hebben overgenomen, kun je werkelijk kiezen uit een enorm pakket aan vistripjes naar Nederland, Spanje, Frankrijk en meer. Daarnaast stonden op de stand ook een paar potjes pop-ups van het Nederlandse Cobri Baits. Deze pop-up's, Smiley's genaamd, zijn een totaal nieuwe benadering van aas in het algemeen. In het komende Random nieuws zullen we hier dieper op ingaan!
 


De Vissende Hollander


We lopen door en nemen nog even een vluchtig kijkje bij de kwaliteitshengels van Bart Bakker. Ook bezoeken we nog even de nette stand van The Carp Specialist van Bas van Klaveren. Ook The Carp Specialist behoort tot de top als het gaat om vistripjes. Zo kun je bij hun bekende bestemmingen boeken als Domaine des Iles, Lac de Villedon en The great Lake. Mocht je nog opzoek zijn naar een vistripje voor volgend jaar, dan is het zeker de moeite waard even hun site te bekijken.
 


Bas van 'The Carp Specialist' bij zijn goed verzorgde stand


We lopen verder waar we uitkomen bij de stand van Markerworld. Zoals vanouds heeft Erwin weer een enorm assortiment aan spullen in de verkoop. Wat gelijk opvalt is de enorme Twintube rodpod van Carp-Zone. Wat een enorme maar kwalitatieve stellage is dat! Ook de nieuwe range aan Taska materialen was te bezichtigen. Na even een praatje te hebben gemaakt, lopen we nog even langs Aas voor Karpers. De volgende stand die we bezoeken is die van House of Carp. Wat gelijk mijn aandacht trok was de nieuwe kledinglijn van Mark Munson genaamd Navitas. Matthijs Gerrietsen vertelde de ins en outs wat betreft deze nieuwe kledinglijn. De kleding zag er echt top uit. De kwaliteit van deze kledij is gewoon goed. 
 


Ook House of Carp was weer van de partij!


Helaas loopt het alweer tegen sluitingstijd en is het voor ons tijd om naar huis te gaan. We bezoeken nog even de stands van Carpcrossing en Karperbootverhuur waarna we er een einde aan breien. Het is weer een boeiende beurs geweest. We willen de organisatie DRT Events dan ook complimenteren met deze beurs en dan in het bijzonder het Carpsquare plein. De gangpaden waren lekker breed en de stands ruim opgezet. Dat belooft wat voor volgend jaar!
 


Foto impressie

[usercontrol: ~/applications/Album/Photoalbum.ascx AlbumName=CarpSquare-2012]
 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.