CarpSquare 2012

Het wordt langzaam kouder wat voor veel vissers het moment is de hengels veilig op te bergen. Nog even en de tijd van 'droogvissen' is aangebroken. Lekker surfen over het internet en je opmaken voor de beurzen die we allemaal voor onze kiezen krijgen. Allemaal voorpret tot de lente weer de hoek om komt kijken.

De CarpevenTT gaat dit jaar niet door waardoor dé Hengelsport en Visboten beurs haar kans schoon ziet. Een beurs die in het verleden - vanwege het lage aanbod aan karpermateriaal - niet bijster interessant was voor ons karpervissers maakt 4000 m2 ruimte vrij speciaal voor dé karpervisser. Een beurs in een beurs onder de noemer 'De Carpsquare'.
 


Voor degene die al eerder een bezoek hebben gebracht aan de Hengelsport en Visboten beurs weten dat deze beurs al tien jaar lang in de Veemarkthallen in Utrecht wordt gevierd. Vanaf dit jaar komt daar verandering in en zal hij worden opgebouwd in de Jaarbeurs Utrecht. Het grote voordeel hieraan is dat ze van 11.000m2 naar 18.000 m2 gaan. Bijna twee keer zoveel vispret dus!
 


In 2011 was de Hengelsport en Visboten beurs nog in de Veemarkthallen


Met meer dan 14.000 bezoekers, een giga oppervlak aan speelruimte en meerdere grote namen beloofd het een leuke beurs te worden. Onder anderen  Aasvoorkarpers, JRC, Nash Tackle, De Vissende Hollander, Sensas, SKV karpertrips, House of Carp, Markerworld, The Carp Specialist en Shimano zullen aanwezig zijn met een stand. Hier kun je terecht voor de nieuwste producten, scherpe prijzen of een goed advies.

 


Veel nieuwe producten en deskundig advies
 

De Carpsquare zal plaatsvinden van vrijdag 30 november t/m zondag 2 december 2012 in de Jaarbeurshallen in Utrecht. Kaarten zijn online te bestellen op de website van Carpsquare en aan het loket. Heb jij dat weekend nog niets staan, dan zal ik zeker even een kijkje nemen.

Voor meer informatie: www.carpsquare.nl

 

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.