Carpsquare Utrecht 2015

Het kan je bijna niet zijn ontgaan. Over precies 3 dagen (30 oktober t/m 1 november) openen de deuren van de 4e editie van de Hengelsport- en Botenbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Wat voor 'ons karpervissers' natuurlijk het meest interessant is, is 'Carpsquare'. Dit is een plein binnen de beurs, die speciaal is ingericht voor de karpervisser. Zie het een beetje als een beurs binnen een beurs, speciaal voor ons! 

JRC-2

Ook alle grote bedrijven zijn van de partij

Wat is er voor jou allemaal te beleven?

Op Carpsquare kun je als karpervisser je hart ophalen. Naast de diverse groothandels zijn er ook verschillende (karper)reisbureau's, organisaties en winkeliers. Zij staan te popelen om jou hun nieuwste producten te demonstreren. Strechers, aas, voerboten, hengels en talloze bivvy's staan uitgestald zodat je overal aan kunt ruiken, proeven en voelen.

SPRO, Pure Fishing, Sensas, Leonard Sports, Korda, Fox, Diamond Baits, CarpBaitsBelgium, PB Products, Arca-Bifa, MacFishing en Carp Collector zijn aanwezig. Heb jij dus nog iets nodig, geef dan je ogen goed de kost. Het is een beurs en daar wordt vaak gesmeten met leuke aanbiedingen.

Pieter

Lezingen van de pro's

Natuurlijk mogen ook de lezingen niet ontbreken. Ook dit jaar hebben ze weer een paar interessante sprekers bij elkaar weten te sprokkelen. Zo zal Michiel Pilaar zijn avonturen delen en geeft ook Pieter van de Werfhorst acte de présence. Dit staat garant voor veel leuk beeldmateriaal, goede verhalen en een bulderende lach. Ook Marco Kraal en John Caeyers en Alben Zantinge zullen een lezing verzorgen. Kortom, er is meer dan genoeg te zien!

De Hengelsport- en Botenbeurs is in de loop der jaren uitgegroeid tot een hele leuke beurs. Met een totaaloppervlak van 20.000 m2 kun je flink verdwalen tussen al het moois. Voor ons karpervissers is Carpsquare een hele leuke aanwinst.De beurs begint zal zowel vrijdag, zaterdag als zondag openen om 10:00 en sluit haar deuren om 17:00. Voor slechts € 10,50 koop je een e-ticket. Dit is € 3,00 goedkoper dan wanneer je een kaart aan de deur koopt.

Wil jij meer weten over Carpsquare. Lees dan snel verder

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.