C'est fini

De titel dekt eigenlijk de hele lading wel zo'n beetje. Want zondag om 14:00 trekken we de stekker uit de Live CarpCam. We hebben een prachtige maand gehad waarin verschillende "bakken" zich voor de Cam lieten zien. Het is momenteel alleen te koud voor deze stek en dit was afgelopen week erg goed te zien. Tijd om op zoek te gaan naar een goede winter plek.

Misschien komen we hier nog wel eens terug voor de spiegel....


We'll be back...

Vooral de eerste twee weken waren erg succesvol. Karper na karper verscheen voor de lens en vooral na de voertijden waren sommige vissen niet weg te slaan van de voerplek. Dit heeft prachtige beelden opgeleverd waarvan binnenkort een mooie compilatie op CarpFeeling zal verschijnen. We hebben er weer erg veel van geleerd en zullen onze bevindingen vertalen naar een leuk (en hopelijk leerzaam) artikel in Spiegel magazine.

Ondertussen gaan we weer hard aan het werk en proberen we weer zo snel mogelijk een nieuwe plek te vinden om de CarpCam te laten zakken. Hou CarpFeeling dus goed in de gaten!


Je kunt van ons in elk geval in Februari 2011 weer een mooie live sessie verwachten aan het Weddermeer. Deze keer weer met een boven- en onderwater camera. Ook zullen er dan verschillende bekende vissers langskomen om te proberen met hun methodes vis te vangen voor "The All Seeing CarpCam".

We hopen dat jullie hebben genoten van onze live beelden! We houden jullie op de hoogte.

Erwin van Hensbergen

Advertentie
Reacties

Plaats een reactie

U bent momenteel niet ingelogd bij CarpFeeling. Als u een reactie plaatst moet u het opgegeven e-mail adres valideren middels een e-mail die ontvangt. Uw e-mail adres wordt voor de rest niet gebruikt. Het is maar een simpele muisklik, maar zo weten we wel zeker dat er geen misbruik van gemaakt wordt zonder in te boeten aan gebruiksvriendelijkheid. Maar als u zich aanmeldt of registreert dan hoeft dit niet en is uw reactie direct zichtbaar, nog net wat makkelijker dus.